Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Aποκλείστηκε ο Φεντερερ


altΑφού κατάφερε να σώσει πάνω από πέντε ματς πόϊντς απέναντι στο συμπατριώτη του Αλμάγκρο,ο Ράφα Ναδάλ πήρε τελικά την πρόκριση κι έτσι όσοι παίκτες ποντάρουν σε φαβορί γλυτώσανε την κηδεία.Σε όσους όμως δεν αρκούσε η αδρεναλίνη του αγώνα αυτού και δοκίμασαν να κερδίσουν ένα χαλαρωτικό bet πάνω στο μεγάλο Φέντερερ,το μενού είχε κηδεία και μάλιστα υψηλών προδοαγραφών!!!Ο Ελβετός λοιπόν πήρε άνετα το πρώτο σετ απέναντι σε κάποιο γάλλο τενίστα ονόματι Μπένετον,Μπενέτο,Μπενετό ή κάπως έτσι και ενώ ο περίπατος προμηνύετο διαδικαστικός,έχασε το επόμενο σετ στο τάϊ μπρέϊκ και η κηδεία ολοκληρώθηκε κανονικά στο τρίτο σετ με άσσο του γάλλου και τέζα ο παρδάλης (που λένε στην Κω).Εμείς ευτυχώς μείναμε μακριά αφού,ως γνωστόν,στο γκέτο παίζουμε πάντα ότι προτείνουμε και δεν συνηθίζουμε να παροτρύνουμε άλλους όπως κάνει το σύνολο σχεδόν των προγνωστικάριων.

Ο Ρότζερ Φέντερερ φαίνεται πως βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση, καθώς χθες γνώρισε την δεύτερη διαδοχική ήττα του μέσα σε μόλις λίγες ημέρες. Ο Ελβετός τενίστας, που είναι επικεφαλής στην παγκόσμια κατάταξη, αποκλείσθηκε από την συνέχεια του διεθνούς τουρνουά, που διεξάγεται στο Παρίσι, καθώς ηττήθηκε από τον Γάλλο, Ζουλιέν Μπενετό με 3-6, 7-6, 6-4. Υπενθυμίζεται, ότι ο Φέντερερ έχασε την περασμένη Κυριακή, στον τελικό του διεθνούς τουρνουά της Βασιλείας, από τον Σέρβο, Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είναι μαγικό, φανταστικό. Πρόκειται για την καλύτερη στιγμή της καριέρας μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μπενετό, λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ενώ από την πλευρά του, ο Ελβετός πρωταθλητής, σχολίασε: «Επαιξε πολύ καλά στο τέλος. Μπορούσα να παίξω καλύτερα, όμως μπορώ να παίξω και χειρότερα. Ο Ζουλιέν έψαχνε την νίκη, είχα τις ευκαιρίες μου αλλά τις έχασα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: