Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Σκόκο ο νέος Καραβούτας

Με αφορμή το τρίτο κατά σειρά μουσαντένιο πέναλτι που κερδίζει το αεκάκι και συγκεκριμένα ο «ποιοτικός» Σκόκο (ποιοτικός σύμφωνα με τους κιτρινιάρηδες δημοσιοκάφρους) δεν μπορώ παρά να δεχθώ ότι : «Ένα νέο αστέρι στις καταδύσεις γεννιέται.Τρέμε Καραβούτα !!!»

Την περασμένη αγωνιστική στον Εργοτέλη ανατράπηκε από τη μπάλα,κατά δήλωση Καραγεωργίου,χθες τον αγριοκοίταξε ο αντίπαλος,πιθανόν αύριο να πέσει επειδή θα φυσίξει πουνέντης...Το γεγονός είναι πάντως ότι ο Νάτσο «την έχει» τη βουτιά.

Παρατηρώντας τον τρόπο που σπάει τη μέση του
πριν πέσει θυμίζει κάτι από Σαραβάκο στα ντουζένια του,ενώ το σπαρτάρισμα στο έδαφος φέρνει λίγο σε Καραγκούνη,αλλά με λιγότερο δράμα.Θα ήταν άδικο να μην παραδεχτούμε ότι σαν το Γιώργαρο δε σπαρταράει ούτε σαργός καμακωμένος.

Ακόμα κι εγώ που έχω δει εκατοντάδες θεαματικές τούμπες του Καραβούτα,κάθε φορά που πέφτει και με το τρόπο που σπαρταράει,λέω «πάει τελείωσε,με αναπηρικό καροτσάκι θα κινείται αύριο».Φυσικά κάθε φορά με διαψεύδει ο «τυπάρας» αφού μόλις πάρει αυτό που θέλει από το διαιτητή (φάουλ,πέναλτι,κάρτα,αποβολή κλπ) σηκώνεται πάνω και τρώει τα σίδερα.

Δεν θέλω να αδικήσω κανένα από τους δυο σημερινούς διαγωνιζόμενους γι αυτό πρέπει να τονίσω ένα σημείο υπεροχής του Σκόκο,απέναντι στον αειθαλή «τυπάρα».Ο Σκόκο θα πέσει μόνο για να πάρει πέναλτι.Έξω από την περιοχή δεν τον κόβεις ούτε με σιδηροπρίονο.Εκτός φυσικά αν βαριέται,φαινόμενο αρκετά συχνό,οπότε κρύβεται έντεχνα πίσω από τους αμυντικούς για να μην τροφοδοτηθεί.

Εκεί είναι η μεγάλη διαφορά με το Γιώργαρο που πέφτει ασταμάτητα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.Ακόμα και μέσα στην περιοχή του ο Γιώργαρος θα πέσει για να πάρει φάουλ.Το να ξεγελάσει το διαιτητή είναι γι αυτόν καλύτερο κι από οργασμός.

Φυσικά ο Καραγκούναρος όχι μόνο δεν κρύβεται,αλλά αντίθετα έχει παθολογική καψούρα με τη μπάλα,καψούρα που φτάνει σε σημείο να μη τη δίνει σε κανένα.

Kλείνοντας σας αφήνω να απολαύσετε την καταπληκτική βουτιά του Νάτσο Σκόκο με τον Εργοτέλη από το 1΄44'' και μετά ώστε να διαπιστώσεται ότι το άτομο έχει μεγάλο ταλέντο και πρέπει να μπει κι αυτός με το σπαθί του στο πάνθεο των βουτηχτών.Το αξίζει !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: