Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Kόκκαλης στου Ρέντη : «Σκοτώστε τους»

ΟΛΕΣ ΟΙ «ΚΑΥΤΕΣ» ΚΑΙ… ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ. «ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ», «ΘΑ ΠΑΘΩ ΕΜΦΡΑΓΜΑ», «ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ» ΚΑΙ «ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΤΙΜΟΥΡ…»!

«Σκοτώστε τους»

Μετά την ισοπαλία στα Γιάννενα ο Σωκράτης Κόκκαλης πήγε «φτιαγμένος» στου Ρέντη, όπως σας ενημέρωσε από χθες ο sportdog.

O πρόεδρος με το που πάτησε το πόδι του στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας έδωσε εντολή να συγκεντρωθούν όλοι οι παίκτες στην αίθουσα προβολών.

Εκεί τους έτριξε τα δόντια για τις κακές εμφανίσεις, τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και ζήτησε μόνο νίκη με τον «αιώνιο» αντίπαλο, Παναθηναϊκό.

«Κοντεύω να τρελαθώ»

«Κανονίστε… Κοντεύω να τρελαθώ! Τι είναι αυτά που γίνονται; Δυο σερί ισοπαλίες με γκολ στο 90’; Έχετε έλλειψη σοβαρότητας. Κάποιοι δεν είστε σοβαροί. Καθόλου σοβαροί θα έλεγα!», ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου και εν συνεχεία αναφέρθηκε στο ντέρμπι.

«Θα τα πάρω»

«Αυτό που πρέπει τώρα να κάνετε είναι να νικήσετε τον Παναθηναϊκό. Είστε καλύτεροι κι αν δεν νικήσετε, θα τα πάρω! Θα έχετε πρόβλημα αν δεν τα καταφέρετε. Θα τα πάρω στο κρανίο. Θέλω να είστε αποφασισμένοι, να πεθάνετε στο γήπεδο αν χρειαστεί! Βρείτε τον τρόπο, κόψτε τον λαιμό σας. Δεν με ενδιαφέρει. Στην τελική… “σκότωστε τους”, δεν με νοιάζει. Ας μείνει ο Παναθηναϊκός με πέντε ή και με δυο παίκτες! Αν δεν νικήσετε πολύ φοβάμαι ότι θα έρθουν τα πάνω-κάτω».

«Θα πάθω έμφραγμα»

Αναφορικά με τον αγώνα στα Γιάννινα, ο Κόκκαλης είπε στους παίκτες: «Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό. Πάλι γκολ στο τέλος; Θα πάθω έμφραγμα! Δεν με νοιάζει τόσο η ισοπαλία, αλλά η χαλαρότητα που δείχνετε. Δεν γίνεται να χάνουμε βαθμούς από Ηρακλή και Γιάννινα στο 90’. Να φάτε γκολ στο 30’, οκ. Αλλά όχι στο 85’, στο 90’ και στο 92’!».

«10 φορές ακριβότεροι»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι δεν γίνεται η ομάδα να «γκελάρει» με ομάδες με μικρότερο προϋπολογισμό: «Δεν γίνεται να μην κερδίζετε ομάδες που έχουν 10 φορές χαμηλότερο μπάτζετ από εμάς. Δεν σας λέω να κερδίζετε την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ που έχουν 10 φορές μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Από τη Σταντάρ εντάξει δεχθήκαμε δύο γκολ, όχι όμως από τα Γιάννινα…».

«Σας έφταιγε ο Κετσπάγια…»

Έπειτα ο Κόκκαλης τα έψαλλε στους παίκτες που δεν παίζουν μπάλα αφήνοντας, ωστόσο, αιχμή και για τον Ζίκο: «Σας έφταιγε ο προηγούμενος προπονητής και τον έδιωξα. Έφερε καλύτερο που θέλει η ομάδα να παίζει μπάλα. Αλλά και πάλι δεν παίζουμε μπάλα. Αυτά που λένε ότι δεν έχουμε παίκτες τα ακούω βερεσέ. Διώξαμε τον Κετσπάγια γιατί δεν πηγαίναμε καλά, αλλά μέχρι στιγμής δεν βλέπω αλλαγή».

«Έχουν βγάλει γλωσσίτσα!»

Το «αφεντικό» του συλλόγου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον «αιώνιο», λέγοντας: «Νομίζουν ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Αφήστε τους να λένε. Έχουν βγάλει γλωσσίτσα! Ακόμη δεν έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος και ακόμη μιλάνε. Το πρωτάθλημα είναι πάντα ο πρώτος μας στόχος. Το λέω γιατί στο Τσάμπιονς Λιγκ σας βλέπω να παίζετε διαφορετικά…», είπε με νόημα στους παίκτες.

«Σταμάτα τα πιστόλια»

Ο Κόκκαλης σε κάποια φάση ρώτησε τον Μήτρογλου τι εννοεί όταν πανηγυρίζει και σχηματίζει με τα χέρια του κάτι σαν… πιστόλια. Ο νεαρός επιθετικός του είπε ότι είναι «κάτι που το κάνει με τους φίλους του» και ο πρόεδρος του απάντησε να είναι πιο προσεκτικός γιατί προκαλεί.

«Κάνεις πολλές δηλώσεις»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε τετ -α- τετ και με τον Ντουντού με τον οποίο συνομίλησε για ένα τρίλεπτο. Του είπε να δείξει τον πραγματικό του εαυτό μέσα στο γήπεδο και να κόψει τις πολλές δηλώσεις στην πατρίδα του και τον ίντερνετ.

Τα… πήρε με Ζίκο

Ο Σωκράτης Κόκκαλης δυσαρεστήθηκε χθες και με τον Ζίκο γιατί ενώ ο ίδιος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη από τις 2 το μεσημέρι ο προπονητής του Ολυμπιακού έφτασε αργοπορημένα πέντε λεπτά μετά τις 3. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην προλάβει να τα πει με τον Βραζιλιάνο τεχνικό κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον πρόεδρο…

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=114387

Δεν υπάρχουν σχόλια: