Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Man Utd vs Man. City Στοίχημα Τετάρτης




altH Manchester City πήρε το πάνω χέρι μετά τη νίκη της με 2-1 στο Eastlands,όμως οι πολίτες πρέπει να παίξουν ένα εξίσου καλό ματς για να φθάσουν στο Wembley.
Η United ξέσπασε με 4-0 πάνω στη Hull και η επίθεσή της καλείται να υπερκαλύψει το ένα γκολ διαφορά του πρώτου αγώνα.

Το 2ο σκέλος του ημιτελικού για το Carling Cup φαίνεται να είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα του Alex Ferguson προκειμένου να διεκδικήσει τον 1ο τίτλο για φέτος.
Με τις Chelsea & Arsenal να τα πηγαίνουν περίφημα στην Premiership είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους κόκκινους διάβολους να υπερασπιστούν τον τίτλο τους ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν μείνει έξω από το FA Cup (από τη Ληντς).Το 4-0 όπως προαναφέραμε έδωσε άλλη ψυχολογία στους παίκτες και αναπτερωσε την εμπιστοσύνη τους,ιδιαίτερα μάλιστα του Rooney που πέτυχε και τα 4 τέρματα !!!
Οι γηπεδούχοι πρέπει να επιτεθούν από την αρχή του αγώνα και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε ένα ματς με αρκετά τέρματα.


Ο Sir Alex Ferguson δεν έχει πρόσθετα προβλήματα τραυματισμών,όμως αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην 11αδα που σφυροκόπησε τη Hull,με τους Antonio Valencia, Michael
Carrick, Ryan Giggs & Dimitar Berbatov να ξεκινούν από την αρχή.Ο Rio Ferdinand έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση και θα παραμείνει στη θέση του,όμως but Nemanja Vidic, Owen Hargreaves & John O’Shea παραμένουν στο περιθώριο.

Η ήττα από την Everton δεν δείχνει να έχει αρνητικό αντίκτυπο στους Πολίτες,οι οποίοι κατάφεραν να νικήσουν καλύτερους αντίπαλους κυρίως χάρη στον Carlos Tevez που είναι σε εξαιρετική φόρμα.Επόμενος στόχος το Wembley,όπου έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα σημαντικό τίτλο.Η ομάδα του Roberto Mancini
νίκησε με 4:2 τη Scunthorpe για το FA Cup,όμως δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό αφού ακολουθεί σήμερα το Old Trafford.Οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και οι πιθανότητες να σκοράρουν και σήμερα είναι αρκετές.

Οι Emmanuel Adebayor & Kolo Toure επέστρεψαν από το Africa Cup of NationsWayne Bridge, και αναμένεται να μπουν ενσωματωθούν στην ομάδα κόντρα στη United,αντίθετα οι Michael Johnson, Joleon Lescott, Roque Santa Cruz & Patrick Vieira βρίσκονται στη μεγάλη ιατρική λίστα.

Ο Robinho δεν υπολογίζεται για την αρχική 11αδα,αφού υπάρχει η σκέψη του δανεισμού του στην πρώην ομάδα του Santos,ενώ πολύ δύσκολα θα του δοθεί χρόνος συμμετοχής στη συνέχεια.

Εκτίμηση

over 2,5 & goal-goal οι σημερινές μου επιλογές,πάντα στη betsson


ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: