Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-(Μ)ΠΑΟΚ Στοίχημα




ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΠΑΟΚ


ΟΠΑΠ 1(5) – Χ(3,25) – 2(1,55)
BETSSON 1(4,75) – X(3,50) – 2 (1,65)

Ταμείο χτές με τη νίκη της Μπέρι επί της πρωτοπόρου Ροτσντέιλ και το ταμείο έγινε 92,85 μονάδες.

Σήμερα παιχνίδι απ τα ημιτελικά του Ελληνικού Κυπέλου και υπάρχει κατά τη δική μου γνώμη ξεκάθαρη στοιχηματική ευκαιρία μιας και θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση έχει υπερεκτιμηθεί από τους μπουκ.

Δε θα σταθώ στα στατιστικά αυτή τη φορά μιας και πιστεύω ότι θα μας ξεγελάσουν.

Είναι γνωστό ότι η άμυνα του ΠΑΟΚ έχει να δεχτεί γκολ 770 λεπτά, και ότι τα Γιάννενα στις μεταξύ τους συναντήσεις έχουν μια συντριπτικά κακή παράδοση με 4 ήττες και μόλις μια νίκη.

Αυτό που πρέπει να δούμε εδώ κατά τη γνώμη μου είναι οι συγκυρίες:

1)Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι δυσαρεστημένοι γιατί τους έχουν καθυστερήσει τα μισθά τους.Η εμπειρία μου σαν ΑΕΚτζής λέει ότι τέτοιου τύπου γκρίνιες δεν οδηγούν σε καλά αποτελέσματα.

2)Ηρθε ο καιρός ο ΠΑΟΚ να γκελάρει.Απ αυτά που είδαμε στο ματς με τον Ατρόμητο, η ομάδα είναι σαφώς πεσμένη και σώσανε την παρτίδα στο 88’.Αρα κάπου μέσα στα επόμενα 3 ματς κατά τη γνώμη μου θα έχουμε γκέλα και στοιχηματικά έχει αξία να την περιμένει κανείς και να ποντάρει στην κόντρα τους.

3)Τα Γιάννενα έχουν καινούριο προπονητή.Σε ένα ποσοστό που φτάνει το 70%(τελικά κανείς δε γλυτώνει απ τη στατιστική) οι αλλαγές προπονητή στη μέση της σαιζόν οδηγούν σε θετικά αποτέλεσματα τουλάχιστον για τους πρώτους 5 αγώνες του νέου.Αυτός είναι ο 3ος αγώνας με τον έμπειρο Αναστόπουλο στον πάγκο και πιστεύουμε ο φαρμακερός για τον αήτητο επι 8 ματς Σάντος.

4)Υπάρχει δεύτερο παιχνίδι.Αυτό σημαίνει ότι και με μια ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ έχει την άνεση του δεύτερου παιχνιδιού στην έδρα του, όπου μπορεί να κάνει τη νίκη και να πάρει την πρόκριση.Ας έχουμε υπ όψιν μας βέβαια ότι τα εκτός έδρας γκολ δεν υπολογίζονται.

Θεωρητικά τα Γιάννενα δεν έχουν στόχο το κύπελο και η προσοχή του Αναστόπουλου θα είναι στραμένη στο πρωτάθλημα(με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού) και στο δύσκολο παιχνιδί που ακολουθεί με την Καβάλα.

Το ρεπορτάζ λέει μάλιστα ότι ο Αναστόπουλος άφησε απ έξω κάποιους παίκτες.

Ολ αυτά πάντως εμένα τουλάχιστον μου λένε ότι το ματς έχει όλα τα συστατικά της μπόμπας και θα την τιμήσω με ποντάρισμα 1 μονάδας στον 1, και 2 μονάδων στο «Νίκη Γιάννενα-ισοπαλία όχι στοίχημα» που στη betsson δινει 3,80!!!

Πάμε ρε μουστάκιαααααα !!!!!!

(το παιχνίδι θα παιχτεί δυνατά στον Αλφα στις 17:00)

ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: