Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Mπερι – Ροτσντειλ

Bury vs Rochdale



ΟΠΑΠ 1(2,40) – Χ(3,10) – 2(2,60)
BETSSON 1(2,75) – X(3,20) – 2 (2,40)


altΑναβλήθηκε το Σαρλερουά – Λόκερεν οπότε η τελευταία «πρόγνωση» πήγε στο κενό.

Συνεχίζω σήμερα με ματσίδιον της Δ Εθνικής Αγγλίας, ήτοι coca cola ληγκ 2 πρωτάθλημα.Ενα πρωτάθλημα που προσφέρεται για αποδόσεις value μιας και έχει αρκετές ανατροπές και απρόβλεπτα.

Η 4η Μπέρι λοιπόν υποδέχεται την πρωτοπόρο Ροτσντέιλ σε ένα μινι ντέρμπι για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Η οικοδεσπότρα έχει αρκετά ασταθή απόδοση στο σπίτι της αλλά έχει κάνει τουλάχιστον μια συγκομιδή 20 βαθμών από τους μάξιμουμ 36 που θα μπορούσε στους 12 εντός αγώνες που έχει δώσει.Στην πράξη έχει 6 νίκες 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Η πρωτοπόρος Ροτσντέιλ τα πάει εξαιρετικά στα εκτός έδρας παιχνίδια έχοντας κάνει 8 νίκες 2 ισοπαλίες και 4 ήττες στα 14 παιχνίδια που έχει δώσει.

Και οι δυο ομάδες το χουν εύκολο το οβερ 2,5.Η μεν Ροτσντειλ στα τελευταία της 6 παιχνίδια έχει λειτουργήσει επιθετικά ως πολυβόλο μιας και έχει βάλει 15 γκολ(με μια πολύ καλή άμυνα που έχει δεχτεί μόνο 5). Η δε Μπέρι έχει έναν απολογισμό 11-8(11 βάλαμε κι 8 φάγαμε) στα τελευταία 6 της ματς.Το παραπάνω στοιχείο βγάζει έναν μέσο όρο 3,25 γκολ ανα παιχνίδι που συμμετέχουν οι δυό ομάδες.

Από πλευράς φόρμας σκίζουν και οι 2:Η Μπέρι έχει 4 νίκες στα τελευταία 4 εντός έδρας παιχνίδια που έχει κάνει, ενώ η Ροτσντέιλ είναι αήητητη επί 11 συνεχόμενα ματς(είτε εντός είτε εκτός).

Αν δούμε τι έχουν κάνει μεταξύ τους οι δυό ομάδες στο πρόσφατο παρελθόν, θα παρατηρήσουμε ότι η Ροτσντέιλ είναι ολίγον ψιλοπελάτης των αποψινών γηπεδούχων και έχει κάνει μόλις 2 νίκες σε 11 ματς.Ταυτόχρονα έχει χάσει 5 φορές, ενώ έχουν κάνει και 4 ισοπαλίες με αντεροσκοράκια(3 φορές 1-1 και 1 φορά 0-0).

Ελλείψεις σοβαρές δεν έχει κανένας απ τους 2 προπονητές.Το μόνο αξιοσημείωτο είναι η επιστροφή ενός γκολτζή της Μπέρυ, του πασίγνωστου Αντυ Μπίσοπ, ο οποίος έλειπε απ τα τελευταία 3 παιχνίδια λόγω τραυματισμού.

Θα ποντάρουμε 5 μονάδες στο σπάσιμο του αήτητου της πρωτοπόρου σήμερα, μιας και θεωρούμε δελεαστικότατο το 1,93 που δίνει η betsson στο «νίκη της Μπέρι:στοίχημα χωρίς ισοπαλία».

Την πρόταση μας βοηθάει λίγο η εμπνεύση και λιγο η παράδοση των 2 ομάδων που πιστεύουμε ότι παίζει ρόλο.

Πάμε Αντι Μπισοπ λεβέντη μου !!!!

(τρέχων ταμείο 88,2)



ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: