Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Tottenham vs Aston Villa



altΜεγάλη μάχη σήμερα για την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε δυο από τις βασικές διεκδικήτριες.Επιστροφή στις νίκες για την Tottenham επί της Leeds με 3-1 και πρέπει να συνεχίσει τις νίκες προκειμένου να παραμείνει στην 4η θέση,γεγονός που κάνει επιτακτική τη νίκη απέναντι στους χωριάτες που επίσης προέρχονται από καλή εμφάνιση και νίκη μέσα στο Craven Cottage επί της Fulham.

Η νίκη λοιπόν για το FA Cup επί της Leeds ήταν ακριβώς η ψυχολογική ντόπα που χρειάζονταν οι παίκτες πριν από τη δύσκολη αναμέτρηση με τους χωριάτες ειδικά μετά την τελευταία απώλεια βαθμών στο Birmingham.

Οι Spurs στριμώχτηκαν στο πρώτο ημίχρονο από τη Leeds όμως ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη και κατάφεραν να φύγουν νικητές από το Elland Road.Το παιχνίδι αυτό είχε πολλά θετικά για την ομάδα του Harry Redknapp με το hat-trick του Jermain Defoe και τις ασσιστς του David Bentley να ξεχωρίζουν κυρίως.Ωστόσο σήμερα οι Spurs αντιμετωπίζουν πολύ σκληρή ομάδα που στα δυο τελευταία παιχνίδια δεν έχει δεχθεί τέρμα.

Ο Harry Redknapp δεν έχει νέα προβλήματα τραυματισμών για την ώρα και αναμένεται να ξεκινήσει με ένα σχήμα πανομοιότυπο με εκείνο που ξεκίνησε στον αγώνα με τη Leeds αν και ο Younes Kaboul πιέζει για θέση στο αρχικό σχήμα.
Οι Aaron Lennon, Jonathan Woodgate, Benoit Assou-Ekotto & Carlo Cudicini παρέμειναν στο περιθώριο,όμως με τους Bentley & Bale να πηγαίνουν τόσο καλά τελευταία,αυτές οι απουσίες δεν έχουν φανεί μέχρι τώρα.

Όλο και πιο πειστική γίνεται η Aston Villa όσο αφορά την κατάκτηση της 4ης θέσης,γεγονός που χαροποιεί τον O’Neill αφού είναι φανερό ότι η πρόκριση στον τελικό του Carling Cup έχει δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση στους παίκτες.Οι χωριάτες έγιναν μια από τις ελάχιστες ομάδες που πέρασαν με νίκη επί της Fulham στο αφιλόξενο Craven Cottage με 2-0.

Οι Stephen Warnock & Nigel Reo-Coker παραμένουν στο περιθώριο λόγω τραυματισμών αλλά ο John Carew ανέκαμψε από το πρόβλημα στο γόνατο και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.Ο Stilliyan Petrov εξακολουθεί να αγωνίζεται παρά το πρόβλημα στους Αχίλλειους και αναμένεται να κρατήσει τη θέση του ενώ σύτομα περιμένουν την επιστροφή μετά από 18 μήνες του Wilfred Bouma.

Εκτίμηση : Πάντα επικίνδυνη και υπολογίσιμη ομάδα οι χωριάτες και η πρώτη σημερινή μου επιλογή είναι το under.Στα ειδικά στοιχήματα θα ποντάρω να σκοράρει ο φορμαρισμένος Jermain Defoe


ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !



Δεν υπάρχουν σχόλια: