Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Metz vs Le Havre

alt

ΟΠΑΠ 1(1,85) – Χ(3,00) – 2 (3,60)
BETSSON 1(2,05) – X(3,10) – 2 (3,60)


Αναμέτρηση στα πλαίσια της Β Γαλλίας ανάμεσα στην 3η Μετζ που φιλοξενεί την 6η Χάβρη.

3 ομάδες ανεβαίουν στη Λινγκ 1, οπότε η 3η θέση της γηπεδούχου είναι υπερπολύτιμη γι αυτήν.Στη φάση που είναι τώρα όμως είναι εξαιρετικά επισφαλής, μιας και με τους 41 βαθμούς που έχει, είναι πολύ δύσκολο να καλύψει τη διαφορά των 8 βαθμών που έχει από τη δεύτερη Μπρεστ, ενώ ταυτόχρονα είναι και πολύ εύκολο να χάσει την προνομιούχα 3η θέση από την τέταρτη τώρα Νιμ, που έχει 40 βαθμούς, ακριβώς ένα βαθμό λιγώτερο από την Μετς.

Η φιλοξενούμενη είναι πάνω από τη μέση του πίνακα, και σίγουρα θα πρέπει να κάνει απίστευτα πολλές γκέλες για να κινδυνέψει, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι μακρυά η ζώνη των τοπ3, μιας και η απόσταση της από την σημερινή της οικοδεσπότρια είναι μόλις 4 βαθμοί, δηλ. με μια νίκη σήμερα τη φτάνει σε απόσταση αναπνοής.

Από τις 2 σαφώς πιο φορμαρισμένη είναι η Μετς, μιας και είναι αήητητη εδώ και 4 παιχνίδια, με 3 νίκες και 1 ισοπαλία, όπου μάλιστα οι 2 νίκες της είναι σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Στην έδρα της είναι μια παραδοσιακά καλή ομάδα με 8 νίκες στα 12 εντός που έχει δώσει.Σ αυτά έχει σκοράρει μέσον όρο 1,5 γκολ, ανα παιχνίδι άρα καταλαβαίνει κανείς ότι η μεγάλη της δύναμη είναι η αξιόπιστη αμυντική της γραμμή.Στην ουσία έχει στην έδρα της, τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μετά την Καέν.Εχουν δεχτεί μόλις 8 γκολ(στην έδρα τους πάντα) σε 12 ματς.

Η Χάβρη είναι αρκετα πεσμένη τελευταία με μόλις μία νίκη στα τελευταία της 6 παιχνίδια, κι αυτή στην έδρα της κατά της πολύ αδύναμης στη 19ή θέση Ιστρ.
Εκτός έδρας τα πάνε χάλια, και έχουν να κερδίσουν από τον Οκτώβριο.Ηδη έχουν 5 ήττες τελευταία στα εκτός έδρας ματς, και στα τελυταία 13 ματς έχουν βάλει μόλις 10 γκολ.

Είναι όμως μια καλή ομάδα(δεν είναι τυχαία η 6η της θέση)και προσωπικά βρίσκω αξία στο Χ2 διπλή ευκαιρία που στην betsson πληρώνει 1,67!

Είναι και Δευτέρα σήμερα, δηλ. μέρα που τα φαβορί παραδοσιακά στιμώχνονται, είναι και Β Γαλλίας, δηλ. η πιο απρόβλεπτη λίγκα του κόσμου, οπότε πάω χαλαρά με3 μονάδες κατά του φαβόρι

alt

ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: