Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Στοίχημα Πέμπτης 11/11/2010

Πολλά τα σπασίματα χθες με τους μπουκ να κάνουν πάρτι,κάτι αναμενόμενο μετά το απροσδόκητα «καλόβολο» Π/Σ/Κ,γεγονός που είχαμε επισημάνει και για το λόγο αυτό παίξαμε με μειωμένη μίζα και κερδίσαμε,αφού χάνοντας δεν ματώσαμε.
Στη Σκωτία «στήθηκε» το καλύτερο γλέντι,με τις δυο κορυφαίες ομάδες να χάνουν χωρίς να πετύχουν ούτε ένα γκολ παρακαλώ !!!
Αρκεί να σημειωθεί ότι η Σέλτικ λίγες μέρες πριν είχε βάλει 9 γκολ στην Αμπερντίν και η Ρεϊντζερς 3 στη Σ,Μιρεν και μάλιστα εκτός έδρας.Χθες καμία από τις δυο δεν κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα για την τιμή των όπλων...
Στην Αγγλία,παρά τα φημολογούμενα,οι δυο ομάδες του Μαντσεστερ έμειναν 0-0 σε όλα χωρίς να προσφέρουν την παραμικρή συγκίνηση σε όσους είχαν την υπομονή να δουν μέχρι το τέλος αυτή την ποδοσφαιρική παρωδία (μεταξύ αυτών και ο γράφων).
Στη γειτονική Ιταλία η κατάσταση γίνεται περίπλοκη μετά τη νέα ισοπαλία της Ιντερ,2η στη σειρά και 4η στα τελευταία 6.Πλέον η Μίλαν,μετά τη νίκη επί του Παλέρμο φιγουράρει στην κορυφή και σε 3 μέρες από σήμερα περιμένει τη συμπολίτισσα με σκοπό να την εξωστρακίσει ακόμα περισσότερο.Στο κόλπο επίσης Λατσιο,Νάπολι αλλά και Γιούβε.
Σήμερα το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι περιορισμένο,ωστόσο εμείς τη συμμετοχή μας θα την πραγματοποιήσουμε :
------
Ο ΟΠΑΠ με υπερηφάνεια μας ανακοίνωσε ότι από δω και στο εξής βάζει στα κουπόνια του το GG και είμαι σίγουρος πως μέσα στην επόμενη 10ετία,ίσως βάλει και χάντικαπ.Mπράβο γατάκια !!!

Gijon - Mallorca NG

Single
------
Getafe - Portugalete over2,5 goal
Valencia - Logrones over2,5 goal
Parma-Samptoria under 2,5 goals

Triple
------






alt

Δεν υπάρχουν σχόλια: