Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Το μεροκάματο να βγαίνει....

Αρκετά ενδιαφέρουσα η σημερινή μέρα με εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία,Ιταλία & Σκωτία, επαναληπτικούς κυπέλου Ισπανίας και μερικά λιμά για συμπλήρωμα.
Στην Αγγλία δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες του Μάντσεστερ,για το οποίο ο Σερ Άλεξ δήλωσε ότι χρόνο με το χρόνο ο φανατισμός αυτξάνεται.Αήττητη μέχρι σήμερα η Γιουνάϊτεντ,αν και 2 βαθμούς πίσω από την Τσέλσι,σήμερα πιστεύω πως θα χάσει από τη Σίτι που αν και λουζερομάδα όσο αφορά τον πρωταθλητισμό,μόλις βλέπει κόκκινα απέναντι σεληνιάζεται.
Πρόταση : Manchester City - Manchester Utd 1

Η Ρεάλ υποδέχεται στο Μπερναμπέου την άσημη Μουρθια που στον πρώτο αγώνα την είχε υποχρεώσει σε λευκή ισοπαλία.Χαρακτηριστικό το πράσινο λεϊζερ στο πρόσωπο του Ρονάλντο την ώρα που εκτελούσε φάουλ που για μια στιγμή με έκανε να πιστέψω πως έβλεπα ελληνική αναμέτρηση !!! Σήμερα η βασίλισσα θα θελήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και λογικά το σκορ θα πάει ψηλά.
Πρόταση : Real Madrid - Murcia over2,5 goal
Στη Σκωτία η Σέλτικ μετά την ήττα σοκ στην έδρα της από τη Ρεϊντζερς και μάλιστα με ολική ανατροπή,δείχνει να έχει ξεπεράσει το σοκ και μάλιστα φιλοδώρισε με 9 γκολ την ταλαίπωρη Αμπερντίν.Σήμερα δε νομίζω πως θα δυσκολευτεί να νικήσει τη μέτρια Χαρτς και να μείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
Πρόταση : Hearts - Celtic 2


H παραπάνω 3αδα πληρώνει απόδοση 5,31 στη
1.jpg






alt


Στοιχηματικά αδιάφορη θα έλεγα η χθεσινή μέρα,όμως αν είσαι παίκτης το μεροκάματο θα το πάρεις ότι και να γίνει.Η παρακάτω εικόνα μάρτυρας που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ !!!


Η παρακάτω εικόνα δεν αναρτήθηκε με σκοπό την προτροπή στοιχηματισμού / The following screenshot is not posted to encourage gambling.



Δεν υπάρχουν σχόλια: