Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Τιμωρήσανε το βάζελο να παίξει με κόσμο στο ΟΑΚΑ

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό

Με την απόφαση - χάδι - αθώωση του Παναθηναϊκού από την Πειθαρχική της ΕΠΟ για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ τα έχουν βάλει στον Ολυμπιακό.

Επίσημα δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από τους "ερυθρόλευκους", αλλά μετά από αυτά που έγιναν στο Ολυμπιακό Στάδιο οι "πράσινοι" τη γλυτώνουν με ένα πρόστιμο και στον Ολυμπιακό βράζουν με την απόφαση και την ΕΠΟ.

Αυτό που σχολίαζαν κύκλοι της ΠΑΕ είναι πως: "Η απόφαση είναι ντροπή για την ομοσπονδία και για όσους συμμετείχαν σε αυτήν. Προφανώς, αυτό το ποδόσφαιρο τους αξίζει. Πλέον οι ίδιοι θα είναι υπόλογοι για όποια επεισόδια γίνουν εντός και στον περιβάλλοντα χώρο των γηπέδων. Από ό,τι φαίνεται καλά κάνουν οι Παναθηναϊκοί που τα σπάνε και στο ΟΑΚΑ και στην Καβάλα και στην Τρίπολη και παντού, αφού έχουν ασυλία.

Αν υπάρξουν θύματα, υπεύθυνοι θα είναι η ΕΠΟ κι όσοι παίρνουν αυτές τις αποφάσεις. Εν τω μεταξύ, κοροϊδεύει ο ΓΓΑ, που απαγορεύει τις μετακινήσεις οπαδών του Παναθηναϊκού, αλλά βλέπουμε 4 χιλιάδες Παναθηναϊκούς στο Παγκρήτιο και 2 χιλιάδες στην Τρίπολη…".


gavros.gr

Σπάστε τα και κάψτε τα όλα, είστε αθώοι!

Σχόλιο : Καλά μιλάμε ότι εκεί στα γαβροσάϊτ δεν έχουνε καθόλου μυαλό.Ρε γατάκια πώς συμφέρει να παίξει ο βάζελος ; Με κόσμο που θα τον κράζει 90 λεπτά και θα κάνει το Τζόρβα να κλαίει ;.....ή χωρίς κόσμο άνετος και ωραίος ; Κακό τους κάνανε που τους ξετιμωρήσανε.Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεε

Δεν υπάρχουν σχόλια: