Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ETOIMO TO NEO DVD ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΙΔΟΥ

Το ακούγαμε καιρό τώρα, σήμερα όμως το DVD της Πετρούλας είναι γεγονός και …κυκλοφορεί στα περίπτερα. «Kama sutra by Πετρούλα» ο τίτλος, όχι του ροζ, αλλά του μπλε DVD μιας και η πρωταγωνίστρια, Πετρούλα, θα κινηθεί σε μπλε αποχρώσεις και ως δασκάλα του σεξ θα αναλύσει όλες τις στάσεις του κάμα σούτρα…

«Μπορεί τα ηνία στις σεξουαλικές επιδόσεις τώρα να τα έχουν οι Έλληνες, αλλά πριν από 2.000 χρόνια την πρωτιά κατείχαν οι Ινδοί»…με αυτά τα λόγια προλογίζει η Πετρούλα το «εκπαιδευτικού περιεχομένου» -όπως η ίδια χαρακτηρίζει- DVD της, στο οποίο μάλιστα υπογράφει ακόμη και τα κείμενα!

«Βγαίνουμε σήμερα στα περίπτερα και είμαι λιγότερο αγχωμένη απ’ ότι πριν το γυρίσω. Δεν πρόκειται για κάτι πρόστυχο, αλλά για κάτι ευχάριστο, εκπαιδευτικό και γιατί όχι, αισθησιακό», δηλώνει η «Καιρούλα» στην Espresso και συνεχίζει… «Πρόκειται για τρισδιάστατο DVD που θα έχει δώρο και τα ειδικά γυαλιά. Θα περιγράφω τι είναι το κάμα σούτρα και κάνω κάποιες εμπνευσμένες από εμένα στάσεις.Είναι κατάλληλο για όλους και δεν έχει ιδιαίτερο γυμνό. Αν και το αγαπημένο μου χρώμα είναι το ροζ, το DVD έχει χρώμα μπλε».
Όσο για τη γνώμη του Star; Όπως λέει η ίδια η Πετρούλα, πριν δώσει τα χέρια με την εταιρία παραγωγής ενημέρωσε το κανάλι και οπότε…το «Kama sutra by Πετρούλα» κυκλοφορεί και με τις ευλογίες του Star.


Της Εβελίνας Ρίζου


Link: petroula

Δεν υπάρχουν σχόλια: