Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Μαλλιά κουβάρια Καραγκούνης και Σισέ...

Οι ήττες, ως γνωστόν, φέρνουν γκρίνια. Και στον κανόνα αυτό δεν αποτέλεσε εξαίρεση ο Παναθηναϊκός, στα αποδυτήρια του οποίου στην Τούμπα έγινε... ψιλοχαμός μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, με τους Σισέ και Καραγκούνη να καυγαδίζουν έντονα...
Ο Γάλλος επιθετικός ήταν εκνευρισμένος από τα λάθη που έγιναν από τους συμπαίκτες του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν οι «πράσινοι» πίεζαν για να ισοφαρίσουν και κυρίως από ένα άστοχο γέμισμα του «Κάρα» στις καθυστερήσεις που έφυγε πολύ ψηλά άουτ και μία κακή εκτέλεση κόρνερ. Και με το που ο Σιδηρόπουλος σφύριξε τη λήξη του αγώνα, μπήκε στα αποδυτήρια σε έξαλλη κατάσταση.

Ο Σισέ έβριζε στα αγγλικά (σ.σ. με την πιο... γνωστή λέξη) και τα έβαλε και με τον Καραγκούνη για το λάθος του. «Τι είναι αυτά; Ούτε μία σέντρα δεν μπορείς να κάνεις; Ούτε ένα σωστό κόρνερ;», του φώναζε χαρακτηριστικά. Εκεί αρχικά, ο «Κάρα» του είπε να ηρεμήσει: «Κάλμα, ηρέμησε Τζιμπρίλ. Εχω κι εγώ νεύρα. Μην μιλάς, ηρέμησε...».

Ο Σισέ συνέχισε στο ίδιο ύφος και του απάντησε: «Όσο θέλω θα μιλάω, όσο γουστάρω θα μιλάω αφού δεν μπορείς να βγάλεις μία σέντρα!». Εκεί οι δύο παίκτες άρχισαν να βρίζονται «χοντρά», και τα πράγματα προς στιγμήν πήγαν να... ξεφύγουν, όμως με την «πυροσβεστική» παρέμβαση των Σαριέγκι και Γκοβού, οι δύο παίκτες απομακρύνθηκαν ο ένας από τον άλλο (χωρίς να φτάσουν στα άκρα) και το επεισόδιο τελείωσε εκεί.

Στο όλο σκηνικό έβαλε τελεία ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποία παρενέβη κατσαδιάζοντας και τους δύο παίκτες για τη συμπεριφορά τους...


protothema.gr

Σχόλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: