Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Νικολέτα Ρωμανού : Η νέα εθνική μας πορνοστάρ (dοwnload links)

Η Ρουμανικής καταγωγής μελαχρινή Playmate είναι η νέα πρωταγωνίστρια της Sirina Entertaiment…Το πρώτο της έπος, με τίτλο «Η Φίλη της Κόρης μου» κυκλοφόρησε την Παρασκευή (27/05). Και πρέπει να το δεις. Να γιατί.

Δεν έχω γνωρίσει από κοντά την Megan Fox, αλλά θα έπαιρνα όρκο ότι η Νικολέτα είναι η δίδυμη αδελφή της. Και στο λέει αυτό κάποιος που έχει γνωρίσει από κοντά τόσο την Νικολέτα, όσο και -αυτή που λογικά σύντομα θα διαδεχτεί στις «καρδιές» μας- την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Kάτι το αψεγάδιαστο πρόσωπο της, κάτι τα σπασμένα ελληνικά της, κάτι το γεγονός ότι είναι γνήσιο «καγκουράκι» (τρελαίνεται αυθεντικά με ότι έχει να κάνει με μηχανές) και, πάνω από όλα, η σπίθα που έχει το βλέμμα της, σε κάνουν να μένεις με το στόμα ανοιχτό όταν την συναντάς. Ακόμη και αν δεν είναι αυτό που λένε «πρώτο μπόι».

Ναι, η Νικολέτα είναι τόσο συγκλονιστικά όμορφη (άνετα θα μπορούσε να κάνει διεθνή καριέρα στο χώρο της πορνο-βιομηχανίας), που το ξεδιάντροπο και εντελώς δωρεάν promotion που της κάνουμε εδώ δικαιολογείται απόλυτα.

Είναι σαν να βλέπεις το 15χρονο Lebron James να παίζει στο γηπεδάκι της γειτονίας σου και έχεις τον ενθουσιασμό να μοιραστείς την «ανακάλυψή» σου με τα πλήθη. Άσε που, σύμφωνα με πηγές μας μέσα από την Sirina, η Νικολέττα «πέρα από όμορφη, είναι και καλή, πολύ καλή, πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Δηλαδή το σεξ».

Κοντός ψαλμός αλληλούια, που λένε, αφού το «Η φίλη της Κόρης μου», στο οποίο πρωταγωνιστεί κυκλοφορεί την επόμενη Παρασκευή. Η ίδια είναι η φίλη της κόρης που έρχεται ένα βράδυ στο σπίτι της φίλης της και καταλήγει να κάνει σεξ με τον πατέρα της.

Και όχι μόνο. Μαζί της ο Ian Scott (ο πρώτος παρτενέρ της Τζούλιας. Τυχαίο; Νομίζεις!), ο Ζαφείρης Ντούρος και οι πανάξιες Βούλα Βαβάτση και Ηλέκτρα Γαλανού. Για όποιον βιάζεται να την γνωρίσει από κοντά, υπάρχει πάντα η επιλογή της έκθεσης Athens Erotica Dream 2011 (που τρέχει αυτές τις ημέρες) στην οποία αναμένεται να εμφανιστεί.

Προσοχή-Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κατεβάσεις και να δεις τις δυο ρουμάνικες σεξ σκηνές που έχει ήδη κάνει. Γιατί το κορίτσι του τότε (18 χρονών, κοντό μαλλί και flat στήθος), δεν έχει καμία σχέση με την γυναίκα του τώρα. Δηλαδή φουλ στην τρέσα, την σιλικόνη, τους μπλε φακούς επαφής, τα τατού. Και πάνω από όλα, την εμπειρία. Στην ζωή και στο κρεβάτι.




Download Links

Δεν υπάρχουν σχόλια: