Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Φτηνοί άσσοι για κηδεία

Μέσα έπεσα σε γενικές γραμμές χθες άσχετα αν στην τελική χάθηκε το ποντάρισμα σε Ισοπαλία Ημίχρονο,Άσσος τελικό στην Κρήτη.Με γκολ στα χασομέρια κρίθηκαν και τα 2 ματσάκια από το Τσάμπιονς Λιγκ,που ειδικά χθες δεν δικαιολόγησε την ποιότητα του θεσμού με το θέαμα που είδαμε. Σήμερα παίρνει τη σκυτάλη το Γιουρόπα Λιγκ και η πρώτη εντύπωση που μου δίνει είναι ότι οι μπουκ μας δίνουν πολλούς «εύκολους» άσσους για φόρτωμα,που όμως είναι πολύ πιθανόν να εξελιχθούν σε κηδείες.Οι δικές μου προτάσεις είναι οι παρακάτω:

Ath. Bilbao - Lok. Moscow : Ο πρώτος από τους φθηνούς άσσους που ανέφερα παραπάνω και τους οποίους προσωπικά θα αποφύγω.Πήραμε γεύση από τους Ρώσους στα παιχνίδια με την κούλα πρόκειται για πολύ κινητική ομάδα,όπως άλλωστε και η ισπανική.Ελπίζω να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετά γκολ και θέαμα.
Πρόταση : over2,5 (1,66) - Να σκοράρουν και οι 2 GG (1,90) - Περισσότερα γκολ 2ο ημίχρονο (2,00)

PAOK - Udinese : Ομάδες που έχουν χάσει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.Σφιχτά και προσεκτικά θα μπουν όπως πάντα και αν δεν γίνει κανένα κουλό (π.χ να μπει καμιά γκολ σταβοκλωτσιά στην αρχή) θα είναι τεράστια έκπληξη αν μπει πάνω από ένα γκολάκι στον αγώνα αυτό.
Πρόταση : under2,5 (1,50) - Μια ομάδα να μη σκοράρει NG (1,66)

Olympiakos - Kazan : Αυτός ο υπέρμετρος φαβοριτισμός του Ολυμπιακού με βάζει σε σκέψεις.Όταν διαβάζω τίτλους πάμε να τους σκίσουμε και πάμε να τους τελειώσουμε κρατάω μικρό καλάθι.Φυσικά δεν είμαι τρελός να πετάξω τα λεφτά μου πάνω σε ένα μπάζο όπως η Ρουμπιν και μάλιστα σε μια έδρα που έχουν γονατίσει πολύ καλύτερες ομάδες όπως Ντορτμουντ & Αρσεναλ,ωστόσο δε θα με εκπλήξει κάποιο 1-0 ή 1-1 οπότε θα κινηθώ συντηρητικά.
Πρόταση : under2,5 (1,60

H παραπάνω 3αδα παίχτηκε χαλαρά στην Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing  και πληρώνει σχεδόν 4 φορές (3,99) τα λεφτά μας.

Δείτε όλο το σημερινό κουπόνι,όπως μας το δίνει η γεννήτρια αποδόσεων του φίλου JB πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: