Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Επιστροφή με 2 παρολί

Για κλάματα ο βάζελος την Παρασκευή,μας έκαψε το παρολάκι.Πράσινοι παράγοντες,φυλλάδες και δημοσιοκάφροι,προσπαθούν να παράγουν ανεξέλεγκτη βία και να μετατοπίσουν τη δική τους ανικανότητα σε εξωαγωνιστικούς παράγοντες.Ευτυχώς οι ποδοσφαιριστές,πλην του ανεκδιήγητου Κατσουράνη,στέκονται στο ύψος των περιστάσεων.

Αν κάποιος δει τις ευκαιρίες που έχει χάσει ο Πετρόπουλος μέσα στις 2 πρώτες αγωνιστικές,θα καταλάβει τι μυαλό μπορεί να κουβαλάνε δημοσιοκάφροι και οπαδοί,όταν βαφτίζουν αυτό το μυρωδιά «Πετρογκόλ».Ούτε στις αλάνες δε χάνονται αυτά.

Απειλεί ο πράσινος αφραγκίδης με επιστροφή στη Λεωφόρο.Δεν κατάλαβα,εκεί θα μάθει μπάλα ο Φουρναρόλης και ο Πετρόπουλος;Πάλι με αυτούς δε θα παίζει ο βάζελος;Τέσπα δε βγαίνει νόημα οπότε πάμε στα δικά μας.

Τρία πιθανά οβεράκια περιλαμβάνει το 1ο παρολάκι.Στο 2ο ποντάρω πάνω στην αφλογιστία του Αρη και του ΟΦΗ,ενώ θεωρώ ότι αν δεν γίνει κανένα μαγικό από την ομάδα του Τσιώλη και του Μποροβήλου,ο άσσος του Αστέρα Τρίπολης είναι δώρο απέναντι στην Κέρκυρα που θα δώσει μάχη με την αεΚούλα για τη σωτηρία.Τέλος στηρίζω τις καρακάξες (Νιούκαστλ) απέναντι στους χωριάτες της Βιλλα.

Στο φόρουμ του γκέτο έχω ξεκινήσει από χθες ένα νέο σύστημα στο ανταλλακτήριο της betfair  

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το δει πατώντας εδώ






STARTING BΑNK : 90

CURRENT BANK : 164

PENDING BETS : 02

Και μην ξεχνάτε ότι στο στοίχημα παίζω λεφτά που αν τα χάσω δεν θα επηρεάσουν τη ζωή τη δική μου ή της οικογένειάς μου.Αυτός είναι ο λόγος που βγάζω αληθινές εικόνες και δεν παίζω στο μιλητό, όπως γίνεται σε όλα τα υπόλοιπα σαϊτ,μπλογκς,φόρουμ κλπ ή μαϊμουδεμένες με φωτοσοπ εικόνες με σπαμινγκ στις αποδόσεις,όπως κάνουν μερικοί νεοφερμένοι στα στοιχηματικά λημέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: