Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Εκεί-Εκεί στη Β(ήτα) Εθνική



Το δάκρυ κορόμηλο εκεί στην Κούλα, που τη γλέντησε και ο Νιόνιος του Ελέ, με ισάξιο, αν όχι κατώτερο μπάτζετ. Πλέον για να δεις την Κούλα στη βαθμολογία χρειάζεσαι όχι iphone-5 αλλά 46άρα τηλεόραση αφού έχει καπαρώσει για τα καλά τον πάτο με μόλις ένα πόντο.

To γεγονός πάντως είναι ένα και αδιαμφισβήτητο. Ακόμα ένας κιτρινόμαυρος θρύλος κατέρρευσε. Μετά το Ντούσαν Μπάγιεβιτς είχε σειρά να πέσει σε απαξίωση ο Ντέμης και χθες έσβησε και το τελευταίο προπύργιο της κιτρινόμαυρης ιστορίας. Ο Μαύρος. Μια ακόμα σχέση μίσους και πάθους των οπαδών της Κούλας με τα πρώην ινδάλματά τους και η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αυτοί οι οπαδοί έχουν τη μοναδικότητα να λατρεύουν και μετά να μισούν. Μας τα είχαν κάνει τσουρέκια όλο το καλοκαίρι με το Θεωμά και το Θεωμά. Σήμερα δε θέλουν ούτε να τον βλέπουν ζωγραφιστό.

Μα κι αυτός ο χριστιανός έβαλε πλάτη να μείνει ο Βλάχος και να ολοκληρώσει το έργο του. Το μόνο έργο που θα μπορούσε να ολοκληρώσει ο Βλάχος ήταν να ρίξει στην ομάδα στη 2η Εθνική κατηγορία. Τέτοια τρικυμία προπονητή δεν υπάρχει λέμε.

Δύσκολες στιγμές λοιπόν για την Κούλα,δεν πιάνει και χειμώνας να σηκώσουνε τα γιακαδάκια οι πιτσιρικάδες με μπροστάρη τον απίθανο Κοντοέ, χωρίς να έχω πρόθεση να αδικήσω τη νέα ντίβα της ομάδας που λέγεται Κατίδης! Ποιον να πιάσεις και ποιον να αφήσεις; Βλέπω κι εδώ Χατζηχρήστο πρόεδρο ,Ο μόνος αεκτζής που τόσες δεκαετίες έχει μείνει άφθαρτος.

Στα υπόλοιπα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός συνέχισε να επαληθεύει την παροιμία που λέει ότι στους στραβούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος και έκανε το 5 στα 5 απέναντι στον αξιόμαχο,αλλά ανύπαρκτο στην τελική προσπάθεια Ατρόμητο.Αν κάνει ο Βαγγέλας ότι τους δίνει δανεικό τον Πάντελιτς το Γενάρη,η 2η θέση είναι ήδη πιασμένη.Μόνη αμφιβολία ο πρίγκιπας της βατραχίας που ως γνωστό δεν τα πάει καλά με τις φίρμες.

Σήμερα ο θίασος του συνταξιούχου Πορτογάλου αντιμετωπίζει το γνωστό Αστέρα Τρίπολης, του επίσης γνωστού προπονητή Τσιώλη και τα ειδικά στοιχήματα παίρνουν φωτιά.Η ολική ανατροπή ημιχρόνου από Αστέρα σε ΠΑΟ και λευκή ισοπαλία ημίχρονο over2,5 τελικό, είναι 2 στα οποία σκέφτομαι να επενδύσω.Μπορεί να του δώσουνε και κανένα ψευτοπέναλτι πάλι για να έχει να λέει ο κυρΣάββας.

Στοιχηματικά και λόγω προχωρημένης ώρας ανεβάζω τα Over/Under όπως τα βγάζει η γεννήτρια αποδόσεων του φίλου JB.Το υπόλοιπο παιχνίδι στο φόρουμ.

Αν δεν είσαι μέλος του φόρουμ κάνε μια ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή εδώ











ΚΥΡΙΑΚΗ 30/9/2012


Δεν υπάρχουν σχόλια: