Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ιβάν-Χρηστάρας 0-1 υπό το βλέμμα του Ρομπέρτο Κάρλος!


Ωραίες μόντες στήνει ο Ιβάν με το μπουγάτσα σε σημείο που κάνει το Σώκρατες να δείχνει μπροστά του μαθητούδι.Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.



Ήττα 1-0 στην Τρίπολη από τον καλύτερο Αστέρα,ήττα 2-0 από την ιστορική Καλλιθέα.

Νίκη πρόκριση με το εμφατικό 6-0 επί της Καλλιθέας με διαιτησία που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από εκείνες της παράγκας για όποιον είδε το ματσάκι.Να σημειωθεί ότι η απόδοση για την πρόκριση του μπουγάτσα είχε 2,00 και το over2,5 1,70!!!

Μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση αρχίζουν οι δηλώσεις για ομάδα που θα πάρει πρωτάθλημα (πιθανόν την επόμενη χιλιετία) και ετοιμάζουν φιέστα με την Ξάνθη.Φιέστα με επίσημο προσκεκλημένο το Ρομπέρτο Κάρλος,που έρχεται από την ποδοσφαιρομάνα Βραζιλία να απολαύσει το μπουγάτσα από τη σουϊτα του Ιβάν.Τι πιο ωραίο δόλωμα;Ο άσσος κατρακυλάει και δείχνει μπετόν.Αποτέλεσμα (0-1) και 2πλό από το ημίχρονο που θα μείνει μέχρι το τέλος.

Η επόμενη μέρα είναι προβλέψιμη,για όλα θα φταίει ο δωΔώνης και πιθανόν να επιστρέψει στη βάση του ο Αγγελάρας (που όλως τυχαίως συνετρίβη 0-3 από τον Αστέρα) προκειμένου να μην αντιδράσουν τα γιουρούκια.


ΣΗΜ...Λίγο πριν την αναμέτρηση με τον Αστέρα κατεβαίνει στην Αθήνα ο «ψηλός» και συναντιέται με την πολιτική εξουσία για να ρυθμίσει τα χρέη του μπουγάτσα.Η απάντηση του λογιστή της τρόϊκα που παριστάνει τον Υπουργό Οικονομικών είναι : «Θα ρωτήσουμε τους τοκογλύφους και θα σου απαντήσουμε αν μπορεί να μειωθούν τα πρόστιμα».Προφανώς η απάντηση δεν ικανοποίησε τον Ιβάν που αποφάσισε να «βγάλει» τα έξοδα με διαφγορετικό τρόπο.

ΥΓ1....Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι προϊόν νοσηρής φαντασίας αφού όλοι γνωρίζουμε πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα πιο καθαρά στην υφήλιο.

ΥΓ2...Τουλάχιστον ο Πρόεδρας κάνει ότι κάνει για να κερδίζει........

Δεν υπάρχουν σχόλια: