Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Χρόνια Πολλά Ελένη & Κώστα

Χρόνια Πολλά με υγεία και κάθε ευτυχία εύχομαι σε όσους και όσες εορτάζουν σήμερα.

Με τον πρωινό καφέ και λίγο πριν φύγω για το γραφείο άνοιξα το χαζοκούτι πού αλλού ; Στο STAR (βεβαίως-βεβαίως). Καλά το πάνελ άπαιχτο. Πέρα από τα κοκορίκια που στάζουνε φαρμάκι, μια ευτραφής κυρία που μου διαφεύγει το όνομά της και έχει την αμετακίνητη άποψη ότι η Καλομοίρα υστερεί σε σεξ απήλ από την τραγουδίστρια της Αρμενίας. Γενικότερα έχει ξεκάθαρη άποψη περί θηλυκότητας,μάλλον όμως δεν έχει καθρέφτη(να μη γράψω κι εγώ καμιά κακία ;) Τη άποψη σιγοντάρει ένας αξύριστος νεαρός με εμφάνιση και υφάκι δανδή της δεκαετίας του 50.
















Το υπόλοιπο πάνελ συμφωνεί απόλυτα και μάλιστα για επιβεβαίωση βάζουν το βίντεο με το τραγούδι της Αρμενίας.Τα σάλια του Κοκορίκου τρέχουνε ανεξέλεγτα. Η βαρβατίλα δεν κρύβεται. Καλή η προσπάθεια μεγάλε όμως ένας είναι ο μοντελοπνίχτης.

  • Το πάνελ συμπληρώενι ο αειθαλής Δάκης που δείχνει να έχει βγει μόλις από ρεκτιφιέ.Καλά ρε αυτός τι πίνει και δε μεγαλώνει ; Παιδάκι ήμουνα όταν τραγούδαγε κι άμα με βάλεις δίπλα του θα φαίνεται σαν το μικρό μου αδερφάκι.

Τα θέματα συζήτησης είναι άκρως ενδιαφέροντα και πρέπει να τα γνωρίζει ο κάθε Έλληνας πολίτης που σέβεται τον εαυτό του.

  1. Τι είπε ο Γιώργος στο αυτί της Καλομοίρας πριν βγει στη σκηνή.
  2. Τα Κιτς και τα ευτράπελα του Ημιτελικού
  3. Οι μεγάλες αποτυχίες του πρώτου Ημιτελικού.















Στη συνέχεια γίνεται σύγκριση της Καλομοίρας με την Παπαρίζου και φυσικά για ακόμα μια φορά η Καλομοίρα καταποντίζεται.
  • Στο στούντιο μπαίνει και ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς (πού διάολο τον ξεθάψανε ;) Αυτός τουλάχιστον ακολούθησε τη φυσιολογική φθορά και φαίνεται η ηλικία του. Καλά βρε Ρόμπερτ δεν ήξερες δε ρώταγες ; (Δάκη,Πασχάλη κλπ)

  • Πλάκα έχει η κιτσοπαρέα όμως πρέπει να πάω για δουλειά.
Η δική μου άποψη ταυτίζεται με εκείνη που διάβασα σε ένα blog και την μεταφέρω αυτούσια :

  • Aν ηταν οι πολιτικοι τοσο επαγγελματιες στη δουλεια τους οσο η Καλομοιρα πολλα θα ηταν καλυτερα στη χωρα μας.Διοτι πισω απο την τσαχπινια και το ναζι κρυβεται επαγγελματισμος. Χωρις φωνη (και χωρις να ειναι τσουλί) η μικρη απο την ταβερνα του πατερα της στην Aστορια εφτασε στον τελικο της Εurovision.

http://jimmy278.blogspot.com/2008/05/for-ever_20.html

ΕΤΣΙ....




















Δεν υπάρχουν σχόλια: