Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Στοίχημα Τρίτης 29/12 : Aston Villa vs Liverpool

altΜετά την απογοητευτική εμφάνιση και την ήττα από την Arsenal,η Aston Villa σήμερα θέλει να αποδείξει ότι αξίζει τη βαθμολογική της θέση και περιμένω να παίξει πολύ καλύτερα από ότι στο Emirates.
Η Liverpool «σπρώχτηκε» από τους διαιτητές στο παιχνίδι με τη Wolves,όπου για ακόμη ένα αγώνα φάνηκε ότι φέτος οι κόκκινοι πλάουν σε ρηχά νερά.

Η Villa πήγε στο Emirates προερχόμενη από τέσσερις σερί νίκες και κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία της του αντίπαλους για σχεδόν μια ώρα.Η είσοδος όμως του Cesc Fabregas στο 2ο μέρος ανέτρεψε τα δεδομένα για τους χωριάτες,με την κατάληξη το επιβλητικό 3-0 για την Arsenal.Η ομάδα του Martin O’Neill πρέπει να συνέλθει το συντομώτερο από την ήττα αυτή αφού υποδέχονται τη Liverpool με την οποία έχουν κοινές φιλοφοξίες για την κατάληψη της 4ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.Ο Martin O’Neill δεν συνηθίζει να κάνει πολλές αλλαγές παρά το βαρύ πρόγραμμα.Με δεδομένη την απουσία του Ashley Young ο James Milner θα τον αντικαταστήσει στη δεξιά πτέρυγα με παρτενέρ ένα εκ των Steve Sidwell ή Nigel Reo-Coker.Ο John Carew θα αντικαταστήσει και πάλι τον Emile Heskey που υποφέρει από τραυματισμό,ενώ Gardner, Bouma & Davies παραμένουν απόντες.

Ο αγώνας απέναντι στη Wolverhampton έδειξε ότι η Liverpool είχε πρόβλημα και χρειάστηκε τη βοήθεια της διαιτησίας για να νικήσει την αξιόμαχη αντίπαλό της.
Σκόραρε δυο φορές,την πρώτη αφού έγινε καθαρό επιθετικό φάουλ του Gerrard πάνω στον Milijas και τη δεύτερη με σουτ του Banayoun και καραμπόλα.

Ο Javier Macherano παραμένει απών πράγμα που σημαίνει ότι οι Lucas Leiva & Alberto Aquilani θα συνεχίσουν να είναι το ανασταλτικό ζευγάρι στο κέντρο,ενώ αναμένεται η επανεμφάνιση του Dirk Kuyt.
Οι Martin Skrtel & David Ngog ελπίζουν για συμμετοχή στην περίπτωση που ο Rafa αποφασίσει να ξεκουράσει κάποιους βασικούς.Η νίκη για τους κόκκινους είναι επιτακτική αν θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά 4ης θέσης,παρά το ότι απέτυχαν να σκοράρουν στις δυο τελευταίες εξόδους.

Εκτίμηση : Η σκοπιμότητα θα επικρατήσει τουλάχιστον στην αρχή,οπότε η ισοπαλία στο ημίχρονο θεωρώ ότι μπορεί να επαληθευτεί και να πληρώσει την απόδοση 2,07 που βρίσκω στη Betsson.

Δεν υπάρχουν σχόλια: