Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

BETGHETTO TOYΡΝΟΥΑ ΠΟΚΕΡ FREEROLL


altΑγαπητοί φίλοι μαζί με τη συμπλήρωση ενός χρόνου ζωής του Betghetto,σας ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του πρώτου τουρνουά πόκερ,σε συνεργασία με τη στοιχηματική εταιρία Betsson,στο οποίο θα λάβουν μέρος αποκλειστικά και μόνο μέλη από το φόρουμ του γκέτο.

Ο σκοπός της διεξαγωγής είναι να διασκεδάσουμε και γενικά να περάσουμε καλά πειράζοντας ο ένας τον άλλο.Για να λάβει κάποιος μέρος θα πρέπει να κάνει μια ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο φόρουμ
ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ και στη συνέχεια να δηλώσει τη συμμετοχή του στο αντίστοιχο τόπικ.Μετά από τη διαδικασία αυτή θα του δοθεί ένας μοναδικός κωδικός τον οποίο θα εισάγει προκειμένου να επικυρωθεί η συμμετοχή του.

Ο νικητής κερίζει ένα ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια αξίας 50
προσφορά από το φίλο μας kibros.Πιθανόν να δοθούν κι άλλα δώρα στους νικητές,αν και όπως προείπα δεν είναι αυτός ο σκοπός της διεξαγωγής,τα οποία δώρα αν υπάρξουν θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Αν κάποιος επαγγελματίας θέλει να δώσει κάποιο συμβολικό δώρο ώστε να διαφημίσει την επιχείρησή του μπορεί να συμπληρώσει τη φόρμα επικοινωνίας.

Όνομα τουρνουά: Betghetto
Κωδικός εισόδου: *******
Ημερομηνία: Δευτέρα 14/12/2009
Ώρα: 8μμ (Ελλάδος)
Τραπέζια: 6 ατόμων (μέγιστος αριθμός συμμετασχόντων 2,000)

Είδος τουρνουά: Freeroll (δωρεάν)
Αρχικές μάρκες: 1,500
Χωρίς rebuy

Η Βetsson διαθέτει ένα από τα καλύτερα inteface του διαδικτύου,όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τη διπλανή εικόνα.Το τουρνουά θα φαίνεται στο πρόγραμμα με τα τουρνουά Texas Hold Em, 24 ώρες νωρίτερα. Σας περιμένουμε όλουs.


Δεν υπάρχουν σχόλια: