Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Ελληνικός Διαγωνισμός Αθλητικού Στοιχήματος


altΚερδίστε 1 VIP πακέτo (2 ατόμων) για το Λονδίνο
και δείτε από τη σουίτα μας το παιχνίδι
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουν. (31/01/2010)

Περιγραφή Διαγωνισμού:
Τα τρία (3) επόμενα Σαβ/κύριακα (Σαβ/κύριακο 5-6/12/09, Σαβ/κύριακο 12-13/12/09 και Σαβ/κύριακο 19-20/12/09) η Betsson διοργανώνει ένα διαγωνισμό για τους πελάτες της.

Μέσα από αυτή τη σελίδα θα υπάρχει μια λίστα με παιχνίδια ποδοσφαίρου. Ανάλογα με τα παρολί που θα τοποθετείτε θα παίρνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ένα 4-ψήφιο λαχνό για την κλήρωση.


Η διαδικασία είναι απλή:

1) Ποντάρετε €10 σε ένα παρολί με επιλογές από τη λίστα με τα διαθέσιμα παιχνίδια (ΜΟΝΟ για το νικητή του αγώνα - αγορά 1Χ2).

2) Στείλτε email μέχρι τα μεσάνυχτα της κάθε Κυριακής στο diagonismos@betsson.com με το όνομα χρήστη σας και τον αριθμό του κουπονιού. (Μή στείλτε email στο support-el@betsson.com)

3) Μέσα σε 48 ώρες θα σας στείλουμε ένα μοναδικό αριθμό-λαχνό για την κλήρωση ανεξάρτητα αν το κουπόνι σας έχει κερδίσει ή όχι!

4) Μπορείτε να ποντάρετε παρολί στην αγορά 1Χ2, όχι σύστημα, και για τη δυάδα θα παίρνετε 1 λαχνό, για την τριάδα 2 λαχνούς, την τετράδα 3 και την πεντάδα 4 λαχνούς. Προσοχή, ΜΟΝΟ ένα στοιχηματικό κουπόνι μετράει κάθε Σαββατοκύριακο.

5) Ο τυχερός θα αναδειχθεί αυτός του οποίου ο αριθμός στο λαχνό του, θα είναι ο ίδιος με τα 4 τελευταία ψηφία του 7-ψήφιου αριθμού ΠΡΟΤΟ που θα κληρωθεί την Πέμπτη 24/12/2009. Σε περίπτωση που ο τυχερός δεν είναι διαθέσιμος θα υπάρξουν επιλαχόντες με πρώτον αυτόν που θα έχει τους περισσότερους αριθμούς λαχνών και συνεχίζοντας με τον δεύτερο, τον τρίτο κλπ. Εφόσον υπάρχουν περισσότεροι από ένας συμμετέχοντες με τον ίδιο αριθμό λαχνών τότε θα διενεργηθεί κλήρωση μεταξύ των παικτών με τον ίδιο αριθμό λαχνών, στα γραφεία της Betsson.

Η λίστα με τα παιχνίδια του Σαβ/κύριακου 19-20/12/2009:

Κυριακή: Άρης - Ολυμπιακός
Κυριακή: Μάλαγα - Μαγιόρκα
Κυριακή: Λα Κορούνια - Βαλένθια
Κυριακή: Ρόμα - Πάρμα
Κυριακή: Ίντερ - Λάτσιο

Διάρκεια Διαγωνισμού:
Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 5η Δεκεμβρίου 2009 (00.01 Ώρα Κεντρικής Ευρώπης) μέχρι και τα μεσάνυχτα της 20ης Δεκεμβρίου 2009 (23.59 Ώρα Κεντρικής Ευρώπης).

Πώς παίρνω μέρος στο διαγωνισμό:

Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός τόσο για τους νέους όσο και για τους ήδη εγγεγραμένους πελάτες της Betsson.

Για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή ο κάθε πελάτης μας θα πρέπει να στείλει email στην ακόλουθη διεύθυνση (diagonismos@betsson.com) με τίτλο (ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ) για να δηλώσει τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό!

Η σελίδα θα ενημερώνετε κάθε Πέμπτη με τα παιχνίδια του προσεχούς Σαβ/κύριακου καθώς και με τον αριθμό των λαχνών των πέντε (5) πρώτων διαγωνιζομένων!

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, θα εξακολουθούν να ισχύουν όλες οι προσφορές των προϊόντων της Betsson, σύμφωνα με τους όρους των συγκεκριμένων προσφορών.

Το Έπαθλo:

Ένα Σαββατοκύριακο για 2 άτομα στο Λονδίνο! ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ:
Ο νικητής του διαγωνισμού θα έχει τη δυνατότητα να διασκεδάσει για ένα Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο και να παρακολουθήσει ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ από τη σουίτα της Betsson το μεγάλο ντέρμπι της Αγγλικής Πρέμιερ, Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουν.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

Πτήσεις Αθήνα – Λονδίνο με επιστροφή
Ξενοδοχείο 5* στο Λονδίνο (σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό)
VIP εισιτήρια για το παιχνίδι Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουν.
Τα VIP εισιτήρια του αγώνα περιλαμβάνουν:
• Ποτό υποδοχής με την άφιξη στο γήπεδο
• Γεύμα τριών πιάτων
• Επιπρόσθετα, κρασί, μπύρα και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια του αγώνα
• Θέσεις σε Executive Box
• Πρόγραμμα αγώνα και δώρο
• Διαγωνισμό με έπαθλο ένα υπογεγγραμένο σουβενίρ της Άρσεναλ

Όροι και προϋποθέσεις

Οι νικητές του διαγωνισμού έχουν την ευθύνη να έχουν στην κατοχή τους τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Δεν πρόκειται να δωθούν αποζημιώσεις σε περίπτωση που τελικά ο νικητής του ταξιδιού δεν μπορέσει να ταξιδέψει για οποιοδήποτε λόγο.

Σε περίπτωση που κάποιος ή κάποιοι από τους τυχερούς διαμένουν εκτός Αθήνας θα πρέπει να φροντίσουν οι ίδιοι για η μεταφορά τους στην Αθήνα με δικά τους έξοδα.

Τα έπαθλα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσονται με άλλα προϊόντα ή μετρητά.

Η Betsson έχει το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους του διαγωνισμού, τις ημερομηνίες ή και τα βραβεία ή και να ακυρώσει το διαγωνισμό εφόσον κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο.

Οι αποφάσεις της Betsson σχετικά με το διαγωνισμό είναι τελικές και αμετάκλειτες.

Λαμβάνοντας μέρος στην κλήρωση οι συμμετέχοντες αποδέχονται αυτόματα πως δεν μπορούν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη σχετικά με το διαγωνισμό για κανένα λόγο και δεν μπορούν να διεκδικήσουν οποιαδήποτε αποζημίωση.

Οι συμμετέχοντες συμφωνούν επίσης να παραχωρήσουν, κατόπιν προφορικής αίτησης της Betsson, συνεντεύξεις και φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας.
Λεπτομέρειες του ταξιδιού θα ανακοινωθούν σε μελλοντική ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: