Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Σαλάμι Νιγηρίας ο Θρύλος ή μήπως Αέρος ;

Στην Ελλάδα, προκειμένου να δοκιμαστεί από τον Ολυμπιακό, βρίσκεται ο νεαρός Αφρικανός στράικερ, Σαλάμι. Ο εν λόγω παίκτης, είναι 18 χρόνων και ανήκει στη Σανσάιν Σταρς της ομάδας της πατρίδας του. Έχει ύψος 1.83μ. και έχει αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στο Κόπα Άφρικα κάτω των 20 ετών. Λέγεται επίσης, πως έχουν ενδιαφερθεί οι Σταχτάρ και Ντιναμό Κιέβου gavros.gr

Μπορεί ο Ολυμπιακός να στοχεύει στην άμεση ενίσχυση του δυναμικού του, αλλά κοιτάζει και για επενδύσεις με ορίζοντα το μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό, οι "ερυθρόλευκοι" έφεραν για δοκιμή στου Ρέντη τον 18χρονο Νιγηριανό, Γκμπολαχάν Σαλάμι, με σκοπό να πλαισιώσει την ομάδα Νέων.

Ο παίκτης βρίσκεται επίσης στα πλάνα των Ντιναμό Κιέβου και Σαχτάρ Ντόνετσκ, αλλά οι Πειραιώτες κινήθηκαν πιο γρήγορα και θα τον τσεκάρει τις επόμενες ημέρες ο Ζίκο για να δει τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά του.

Ο Σαλάμι γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1991, παίζει στην επίθεση και έχει ύψος 1.83μ. Ανήκει στην Σανσάιν Σταρς και τράβηξε τα βλέμματα πάνω του όταν εμφανίστηκε με την εθνική Νιγηρίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 ετών, το οποίο διεξήχθη φέτος στην Αίγυπτο.

Έχει παίξει και στο Κόπα Άφρικα κάτω των 20 ετών στη Ρουάντα, όταν και η χώρα του κατέλαβε την τρίτη θέση. Ο Σαλάμι δεν αποτελεί λύση για άμεση βοήθεια στην πρώτη ομάδα, αλλά μπορεί να αποτελέσει επένδυση για το μέλλον.

Παρακολουθήστε ένα δείγμα του ταλέντου του Νιγηριανού redplanet.gr





Ακόμα δεν τον είδανε Μέσι τον βαφτίσανε στο Φως.Tώρα εσείς που περιμένετε ηχηρές μεταγραφές τον Ιανουάριο το πιάσατε το υπονοούμενο.Σαλάμι θα είναι οι μεταγραφάρες και τι Σαλάμι ; Αέρος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: