Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Στοίχημα : Αrsenal vs Aston Villa

altΕπιστροφή στο κυνήγι του τίτλου για την Arsenal μετά το 3-0 επί της Hull,με τις Chelsea & United να πετάνε βαθμούς συνέχεια.Οι κανονιέρηδες σήμερα αντιμετωπίζουν τους χωριάτες που νίκησαν και τους πέντε τελευταίους αγώνες που έδωσαν σε όλες τις διοργανώσεις.Οι δυο ομάδες έχουν άκρως επιθετική συμπεριφορά και περιμένω να γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι σήμερα στο Emirates.

Η Arsenal λοιπόν εκμεταλλεύτηκε τις βαθμολογικές απώλειες των πρωτοπόρων και αυτή τη στιγμή βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από την Chelsea μετά και τη χθεσινή ισοπαλία της τελευταίας στο Μπέρμπιγχαμ.
Με δεδομένη την ασταθή της λειτουργία θα πρέπει να σκοράρει περισσότερες από μια φορές σήμερα αν θέλει να φθάσει στη νίκη,κάτι που όμως είναι πολύ πιθανό με βάση την επίθεσή της η οποία βγάζει φωτιές.

Η ομάδα του Arsene Wenger παίρνει μεγάλη ώθηση σήμερα,αφού ο Cesc Fabregas είναι έτοιμος να επιστρέψει από τον τραυματισμό του,ενώ στην περίπτωση που ξεκινήσει ο Spaniard είναι πιθανό να μείνει έξω ο Abou Diaby.
Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Eduardo,πλαισιωμένος από τους Andrei Arshavin που επιστρέφει στην πτέρυγα,ενώ υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα σε Nasri & Walcott για την 3η θέση.
Rosicky, Gibbs, Van Persie, Bendtner, Djourou & Clichy παραμένουν στο περιθώριο.

Συνέχεια για την εντυπωσιακή πορεία της Aston Villa μετά τη σκληρή νίκη επί της Stoke με την οποία έκανε ένα θετικό βήμα λίγο πριν από τα ματς φωτιά με Arsenal & Liverpool.
Οι χωριάτες με βάση τις τελευταίες τους εμφανίσεις δεν έχουν απολύτως τίποτα να φοβηθούν όταν αντιμετωπίζουν θεωρητικά ισχυρότερες ομάδες της λίγκας.
Με τη Liverpool βασική υποψήφια και φυσικά τις City & Tottenham ιδιαίτερα ανταγωνιστικές,η ομάδα του Martin O’Neill θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάληψη της 4ης θέσης.

Για πρώτη φορά τα τελευταία πέντε παιχνίδια ο Martin O’Neill θα πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα αφού ο Emile Heskey τραυματίστηκε στη βουβωνική χώρα στον αγώνα με τη Stoke και θα χάσει το σημερινό αγώνα.
Αυτό σημαίνει ότι ο John Carew,που σκόραρε το νικητήριο γκολ του Σ/Κ,θα ξεκινήσει σήμερα στην επίθεση,μαζί με τον Gabriel Agbonlahor και αυτή δείχνει να είναι η μόνη αλλαγή σε σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε τον αγώνα με τη Stoke.
Mε παίκτες όπως οι Carew, Agbonlahor, Downing & Milner, οι φιλοξενούμενοι θέτουν μεγάλη υποψηφιότητα να σκοράρουν στο Emirates.


Εκτίμηση : Για τους λόγους που αναφέρω παραπάνω θα προτιμήσω το over 2,5 goal με απόδοση 1,70 στη Betsson,ενώ στα ειδικά στοιχήματα που φαίνονται πολύ καλά τόσο το goal/goal όσο και η ημιανατροπή του ημιχρόνου στην ισοπαλία και για τις δυο ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: