Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2009

ZHΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ελεύθερος χωρίς όρους ο κατηγορούμενος καθηγητής


Αθώος κρίθηκε ο κατηγορούμενος καθηγητής για παιδική πορνογραφία αλλά και για κατοχή ινδικής κάνναβης.

Μέσω του δικηγόρου του ο καθηγητής και διευθυντής δημοτικού είχε κάνει λόγο για προσωπική του απόλαυση, ωστόσο, το τριμελές Πλημμελειοδικείο έκρινε πως δεν υπήρχαν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία και τον άφησε ελεύθερο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το δικαστήριο θεώρησε πως η ποσότητα κάνναβης που βρέθηκε στο σπίτι του διευθυντή πιθανότατα δεν ήταν δική του, ενώ στο μείζον ζήτημα της παιδικής πορνογραφίας, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως τυχαία μπήκε σε αυτές τις ιστοσελίδες, κάτι που το δικαστήριο έκανε αποδεκτό.

Προς το παρόν, εκκρεμεί το θέμα της επιστροφής του διευθυντή στο πόστο της εργασίας του.

Αυτό έχει παραπεμφθεί από την υπουργό Παιδείας στον αρμόδιο συμβούλιο.

Πηγη:www.zougla.gr

Σερφάριζε ο άνθρωπος και ξαφνικά είδε να βιάζουν μωρά.Είπε λοιπόν,«ας μπω να ρίξω μια ματιά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους».Ήθελε να μάθει ο άνθρωπος,κλαίει άραγε το μωρό την ώρα που το κακοποιούν ή μήπως το ευχαριστιέται ; Την ώρα λοιπόν που τυχαία μπάνιζε τα τεκτενόμενα,φουμάριζε και το χασισάκι του για να κάνει κεφάλι...Πώς να μην τον αθωώσουν τον άνθρωπο ; Κανονικά θα έπρεπε να του δώσουν και αποζημίωση για ψυχική οδύνη.

Φυσικά αν χρώσταγε ΦΠΑ ή κανένα ΙΚΑ θα τον μπουζουριάζανε.Το χασισάκι και το μπανιστήρι αθωώνονται ακόμα κι αν πρόκειται για παιδοφιλία.

ΖΗΤΩ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: