Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Στοίχημα Πέμπτη 14/1 σε Ιπποδρομίες

Μάλι – Αλγερία.

Θα πάμε με τους Μάλινους(χεχε) σήμερα και ελπίζουμε το σερί ανάποδων αποτελεσμάτων ως τώρα στο Κόπα Αφρίκα να σπάσει και να μας στείλει ταμείο.Κάποιο φαβορί θα πρέπει να κερδίσει αργά η γρήγορα κι ελπίζουμε αυτό να είναι το Μάλι.

Οχι ότι η Αλγερία είναι αστεία υπόθεση.Μιλάμε για την ομάδα που απέκλεισε την καραφαβόρα Αίγυπτο απ το Παγκόσμιο Κύπελο του καλοκαιριού, και μια ομάδα με πολύ καλά αποτελέσματα στα προκριματικά.(5 νίκες σε 6 παιχνίδια).

Παρουσιαστηκε όμως ασύνδετη και τραγική στην άμυνα στο παιχνίδι με το Μαλάουι και δεχτηκε 3 μπαλάκια στο πρώτο ημίχρονο.

Στο Μάλι παίζουν κάτι παιχταράδες σαν τον Κειτά της Μπαρτσελόνα και τον Κανουτέ της Σεβίλη, και αν κατάφεραν να γυρίσουν το 4-0 στο 78’ σε 4-4 με τους οικοδεσπότες Ανγκολέζους, πιστεύουμε ότι θα φύγουν με τη νίκη σήμερα.

Eκτίμηση

Μάλι – Αλγερια 1 @ 2,20 στην betson



Oυντινεζε – Λουμεζάνε

Η Ουντινέζε υποδέχεται τη μεγάλη εκπληξη του Ιταλικού Κυπέλου σήμερα την Λουμεζάνε.Υπάρχει διαφορά 2 κατηγοριών μεταξύ τους(η Λουμεζάνε παίζει στην 3η Ιταλίας) και λογικά είναι ένας εύκολος άσσος του 1,35.

Φαινομενικά όμως γιατί η Ουντινέζε θα ξεκινήσει χωρίς τον ΝτιΝατάλε που είναι ο βασικός της επιθετικός κι απ την άλλη δεν είναι και η πιο αξιόπιστη ομάδα της SERIE A

Θα πάμε λοιπόν με την εκπληξη εδώ καθώς πιστεύουμε ότι αφ ενός η κούραση της Ουντινέζε(έπαιξε πριν 4 μέρες ένα παιχνίδι με τη Λάτσιο και παρ ολο που έπαιξε καλά ήρθε 1-1) και αφ ετέρου η δίψα των φιλοξενούμενων και οι ικανότητες τους(έχουν αποκλείσει Ανκονα και Αταλάντα ως τώρα) δίνει value στο Χ που πληρώνει καλά.

Εκτίμηση

Ουντινεζε – Λουμεζάνε Χ @ 4,50 στην betson




ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: