Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Στοίχημα Παρασκευή 15/1 στους Ελέφαντες

  • Aκτη Ελεφαντοστού – Γκάνα




Ξεκάθαρη νίκη της Ακτής σήμερα εναντίον της Γκάνας.

Για ένα εκατομύριο λόγους που βαρυέμαι να τους γράψω όλους όμως να μερικοί πρόχειροι:

1)Είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου γι αυτούς το ματς αυτό.Η Γκάνα δεν χάνεται ακόμα κι αν χάσει.Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι :

Το Τόγκο λόγω των γνωστών γεγονότων κούνησε μαντήλι τελικά στη διοργάνωση οπότε μένει η Μπουρκίνα Φάσο(ναι.Αλήθεια!έτσι τη λένε, δεν είναι παραλαγή αραβικής πίτας, είναι χώρα και ρησπεκτ παρακαλώ), η Γκάνα και η Ακτή Ελεφαντοστού.

Από έναν βαθμό έχει η Μπουρκίνα και η Ακτή λόγω της λευκής ισοπαλίας που φέρανε στο Δευτεριάτικο ματς.

Αν η Ακτή χάσει σήμερα, η Γκάνα νικάει εύκολα την κακομοίρα τη Μπουρκίνα στο επόμενο και εφ όσον η διαφορά του σκορ είναι κάποια συγκεκριμένη τότε μπορεί οι Ελέφαντες να μείνουν με το παγωτό στο χέρι.

Αρα περιθώριο για ρίσκα δεν έχουν και θα τα δώσουν όλα.

2)Κάνανε δηλώσεις στα μέσα της πατρίδας τους ότι θα τα δώσουν όλα
σήμερα στα μέσα της πατρίδας τους..Μαύρη περηφάνεια και σεξ μασίν λοιπον.Το είπε κι ο Δημήτρης ο Μπράουν.Οι άνθρωπες έχουν κίνητρο λέμε κ αυτό μετράει.

3)Ντιντιε Ντρογκμπά και Σαλομον Καλού(Τσέλση), Κολο Τουρέ(Μαντσεστερ Σιτυ και με όνομα που φέρνει τύχη), Ντιντιε Ζοκορά(Σεβίλη) κλπ

ονόματα δηλαδή όχι μόνο εύηχα αλλά και απ τα κορυφαία στο κορυφαίο ευρωπαικό ποδόσφαιρο που πιστεύουμε ότι μπορούν να φέρουν τη νίκη.

Ακτή Ελεφαντοστού με τα τσαρούχια λοιπόν και με τον 1 να πληρώνει 1,90 στην betson και να πέφτει ραγδαία στο ανταλακτήριο, ποιος είδε και δεν πήρε?



ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: