Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Στοίχημα Κυριακής 17/1 NAC Breda vs Ajax


altΤο χτεσινό μάθημα:

Σκάνθορπ – Κάρντιφ τελικό 1-1.Στο ημίχρονο 1-0 και τα λεφτά μας πίσω.
Ενδιαφέρων είναι ότι αυτή ήταν η τρίτη στη σειρά ισοπαλία για την Σκάνθορπ, και η πρώτη για την Καρντιφ μετά από μια σειρά 7 αγώνων που δεν είχε ισοπαλία.Αυτά με τα σερί με διαολίζουν, με ανεβάζουν, με φτιάχνουν γενικότερα και θα τα παίρνω πιο πολύ υπ όψιν μου στο εξής.

Πάμε με το σημερινό:




Mπρέντα – Αγιαξ

Ο Aίαντας του Αμστερνταμ θα πρέπει να το κερδίσει αυτό αν θέλει να μείνει στην κούρσα για τον τίτλο στην Ολλανδική λίγκα. Είναι τρίτος και η διαφορά του απ τον 2ο (Αιντχόβεν) είναι 7 βαθμοί, διαφορά που δύσκολα καλύπτεται, όμως στα δύσκολα φαίνονται οι ομαδάρες.

Η Μπρέντα είναι 8η και ο μόνος λογικός στόχος που έχει είναι να περάσει μέσω των πλέιοφς στο Γιουρόπα Λινγκ.

Στην Ολλανδία έχουν τραβήξει χοντρό κρύο τελευταία(είχε φτάσει τους -20 πράμα σπάνιο γι αυτούς), όμως αυτή τη στιγμή η θερμοκρασία είναι γύρω στους 0 βαθμούς και είναι ο πιο καρατέλειος καιρός που τους έτυχε.Το παιχνίδι ήταν να παιχτεί στις 20 Δεκεμβρίου αλλά αναβλήθηκε λόγω της χιονόπτωσης τότε.Οτι και να λέμε αυτές δεν είναι συνθήκες για καλό ποδοσφαίρο και περιμένουμε τον καιρό να επιδράσει στην απόδοση των ομάδων.Ανάλογο θα είναι και το στοίχημα μας λοιπόν.

Η ποιοτική διαφορά των δυό ομάδων είναι μεγάλη.Στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση(13/9/2009) ο Αγιαξ έριξε 6(6-0 αποτέλεσμα στο Αγιαξ – Μπρεντα) στην οικοδεσπότρια του σημερινού, οπότε οι γηπεδούχοι περιμένουμε να παίξουν προσεκτικά στην άμυνα, για να μην ξαναπάθουν το κάζο του πρώτου αγώνα.

Απ την άλλη το φαβορί, έχει σκοράρει 53 γκολ στα τελευταία 17 παιχνίδια και έχει εκπληκτική ικανότητα στο να βρίσκει δίχτυα στα εκτός έδρας παιχνίδα, έχοντας σκοράρει 23 φορές στα τελευταία 9 παιχνίδια.

Κατά βάση, όλος ο κόσμος βλέπει οβερ ή μια νίκη του Αγιαξ σε ένα ανοιχτό ματς, όπου θα υπερισχύσει εύκολα το προφανές.

Εμείς βλέπουμε το αντίθετο και λέμε να παίξουμε ένα κατσαρό στοίχημα σπασμένο σε 5 ακριβή σκορ(1-0, 1-1, 2-1, 1-2 και 0-1) που δίνουν στην betson τις παρακάτω αποδόσεις:

1-0 @ απόδοση 14
1-1 @ απόδοση 5,45
2-1 @ απόδοση 13,50
1-2 @ απόδοση 7,40
0-1 @ απόδοση 7,60
το ποσό που θα παίξουμε θα το σπάσουμε ποσοστιαία ανάλογα με τις απόδοσεις ώστε να έχουμε ένα ισομοιρασμένο κέρδος όποιο σκορ και να ερθει, ως εξής:

1-0 / 1-1 / 2-1 / 1-2 / 0-1 παιζουμε 12% / 31% / 12,5% / 22,5% / 22%.Τα ποσοστά αυτά είναι επί της κάβας μας για το συγκεκριμένο ματς.

το στοίχημα είναι και μαθηματικά.Λένε.Θα δούμε.

Αν έρθει κάποιο απ τα παραπάνω σκορ, θα πάρει κάποιος πίσω 1,67 φορές τα λεφτά του.Καλή επιτυχία!!!


ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: