Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Στοίχημα Τρίτης 19/1 Man. City vs Man Utd


altΤο χτεσινό

Νουκασλ Γουεστ Μπρομ τελικό 2-2.Και κουβάς, αφού περιμένα νικη της Νιουκασλ χωρις να φάει το μπαλάκι.

Ένα μάθημα εδώ είναι τα παμπλικ μπετ (ο άσσος της Νιουκασλ παίχτηκε χτες απ το 95% του πλανήτη) δεν επιβεβαιώνονται ποτέ.

Πάμε γι άλλα, αλλά από σήμερα θα εφαρμόσουμε και ένα στεικινγκ πλαν, γιατί τιπστερ χωρίς ταμείο, είναι σαν καφές χωρίς τσιγάρο(ευτυχώς τα έκοψα και τα δύο).

Το Ταμείο μας θα ναι 100 μονάδες και θα προτείνουμε ανα στοιχημα πόσες μονάδες να ποντάρετε αναλογα με το βαθμό εμπιστοσύνης που έχουμε στην επιλογή μας.

Το 6 μονάδες σημαίνει «πουλάω το σπίτι μου και το παίζω»(αστεία κάνουμε έτσι?), ενώ η 1 μονάδα σημαίνει «πολύ καλή απόδοση, θα χει πλάκα άμα βγει».

Αν το Ταμείο μας χαθεί τότε χαθήκαμε και μείς από τιπστερ και θα πουλάμε κουλούρια στην Ομόνοια.Αν διπλασιαστεί θα κάνουμε τη σελίδα συνδρομητικιά και θα πουλάμε 30 χήνες το τιπ.Αμ πως? Πιο εξύπνοι είναι οι Κινέζοι?

Πάμε με το σημερινό:


Μαντσεστερ Σιτυ – Μαντσεστερ Γιουναιτεντ

Το κλασσικό ντέρμπυ του Μάντσεστερ, σήμερα γίνεται στα πλαίσια των ημιτελικών για το Κύπελο Αγγλίας (νομίζω αυτό που το λένε λινγκ καπ, γιατί έχουν άλλες 2-3 διοργανώσεις με κύπελλα οι αθεόφοβοι.)-

Στο πρώτο είχε γίνει ένα φοβερό παιχνίδι με νικη της Γιουναιτεντ με 4-3.

Υπάρχουν πολλές απουσίες και από τις δυό ομάδες και νομίζω αυτό είναι το πιο καθοριστικό σημείο στην αναμέτρηση.Η Σίτυ παίζει χωρίς 8 από τους βασικούς της και ο μόνος από τα αστέρια που έχει είναι ο τρομερός Τέβεζ.Ο Αργεντινός θα βρεθεί απέναντι στην παλιά του ομάδα και θα θελήσει σίγουρα να εκδικηθεί τον προπονητή μπιφτεκομύτη που σχεδόν τον εκδιωξε από την Γιουνάιτεντ όταν το ταλέντο ζήτησε μεγαλυτερο μισθό πέρυσι.

Απουσίες θα έχει και η Γιουναιτεντ, αλλά τη θεωρούμε πιο ομάδα και πιστεύουμε ότι σε μια ανάμετρηση δεύτερα με δεύτερα όπως θα ναι περίπου το ματς σήμερα μπορεί να νικησει τη Σίτυ των πετρελαιάδων.

Το κλίμα είναι τεταμένο και τόσο ο Σέρ, όσο και ο Ρούνει κάνανε δηλώσεις από χτές ότι το θέλουν το παιχνίδι, το θέλουν, το θέλουν.

Η Σίτυ έζησε μια έκλαμψη καλής φόρμας με την έλευση του Μαντσίνι ως προπονητή πριν 3 βδομάδες, όμως όλα τέλειωσαν την Κυριακή με την ήττα τους από μια κουτσή και λαβωμένη Εβερτον με 2-0.

Μ αυτά και μ αυτά το 2 πληρώνει στην Βetsson 2,60 και εμείς θα βάλουμε 3 μονάδες.


EIΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια: