Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Bastia vs Metz


alt

Mπαστιά - Μετς

ΟΠΑΠ 1(2,60) – Χ(3,00)– 2(2,30)
BETSON 1(2,80) – X(2,95) – 2 (2,55)


Αγώνας για τη Β Γαλλίας με ιδιαιτέρη δυσκολία πρόβλεψης, σε μια κατηγορία με ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία πρόβλεψης.Ομως ο καλός ο τιπστεράς στη Β Γαλλίας Παρασκευή φαίνεται, και σκοπός είναι να φανούμε και να κάνουμε όνομα δυνατό οπότε πάμε:

Tα στατιστικούλια μας καταρχήν : Ποιος είναι ο ορισμός της καυτής έδρας? Οποιος και να ναι δεν έχει καμία σχέση με αυτήν της Μπαστιά.Εχει φέρει στα τελευταία 10 ματς της στο σπίτι της 12 βαθμούς από τους δυνητικούς 30 που θα μπορούσε.Εχει δηλαδή 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Σκοράρει περίπου 1 γκολ ανα ματς και τρώει 2 ανα ματς, στα τελευταία 6 της παιχνίδια, και βαθμολογικά βρίσκεται στην 20η θέση.Σε σύνολο 20 θέσεων συνολικά που έχει η Β Γαλλίας δηλ, είναι η τελευταία στον πάτο με 13 βαθμούς, όταν η αμέσως από πάνω της έχει 19 βαθμούς.Αρα έχουμε μια ομάδα που έχει πάρει την κατηφόρα και είναι κατά κάποιο τρόπο ο σάκος του μποξ της κατηγορίας.


Απ την άλλη και η Μετς όταν φέυγει απ το σπίτι της δεν μπορούμε να πόύμε ότι είναι καμιά φοβερή ομαδάρα.Στα τελευταία 9 της ματς εκτός έχει πάρει 7 βαθμούς από τους δυνητικά 27 που θα μπορούσε.Μ άλλα λόγια έχει κάνει σε 9 ματς εκτός 4 ήττες, 4 ισοπαλίες και μια νίκη.

Στα τελευταία της 6 παιχνίδια έχει βάλει 7 γκολ αλλά έχει φάει και 8 μπαλάκια.Βαθμολογικά δεν είναι τόσο άσχημα όσο δείχνουν τα παραπάνω μιας και βρίσκεται στην 6ή θέση του πίνακα.Απλά είναι ντεφορμέ τελευταία και αν πέρναμε τα τελευταία της 6 παιχνίδια θα ήταν στη 10ή θέση.

Πάντως υπάρχει ένα οβεροστοιχείο στον συγκεκριμένο αγώνας μιας και μέσος όρος των 12 ματς (από 6 της καθεμιανής) που έχουν δώσει είναι 2,75 γκολ.

Κάποια άλλα αξιοπερίεργα : H Mπαστιά έχει χάσει στα τελευταία της 2 ματς.Αρα αν χάσει κι αυτό τριτώνει το κακό.Επίσης επί 6 συνεχόμενα ματς δεν έχει κάνει ισοπαλία.

Η Μετς παρολο που είναι στην 6η θέση του πίνακα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κανένα απ τα τελευταία 3 ματς που έχει δώσει.

Η Μπαστιά έπαιξε τελευταίο παιχνίδι με τη Νιμ(στην 4η θέση του πίνακα) και κατάφερε να σκοράρει πρώτη.Ομως η κακή της άμυνα δεν της επέτρεψε να κρα΄τησει το προβάδισμα και στο τελευταίο 5 λεπτο ισοφαρίστηκε και μετά έχασε.Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι πρόκειται για μια ομάδα με το ηθικό στον πάτο.

Απ την άλλη ο προπονητής της Μετς έχει κάνει δήλωση ότι δεν γυρνάνε στην Κορσική άνευ νίκης και φαίνεται αποφασισμένος να το χτυπήσει το παιχνίδι.

Όλα λοιπον μιλάνε για ένα ασφαλές οβερ 2,5, αλλά πιστεύω ότι είναι αρκετά μεγαλύτερο το ρισκο απ όσο φαίνεται, μιας και «βλέπω» τη Μπαστιά να έχει σήμερα ιδιαίτερα προσεκτική άμυνα σήμερα, και με δεδομένο την αφλογιστία της και την απουσία κάποιου Σισέ(συννονόματος του γνωστού βάζελου) στη Μετς που έπαιζε βασικός επιθετικός, το παιχνίδι μου κάνει για καραάντερ.

Μ αυτά και μ αυτά μ αρέσει να ποντάρω το «κανένα γκολ στο α ημίχρονο» που στην Betsson δίνει 1,81.Θα βάλω 4 μονάδες και θα περιμένω.

Καλή τύχη σε μένα κι όσους μ ακολουθήσουν!! VASPI

(τρέχων ταμείο 84,7 μονάδες από αρχικές 100)

alt


ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: