Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

FC Bayern Munchen vs TSG 1899 Hoffenheim

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην "Allianz Arena" του Μονάχου,χωρητικότητας 69.000 θέσεων.Τις δύο πόλεις χωρίζει μία απόσταση 235,69 χιλιομέτρων.

Διαιτητής : Thorsten Kinhofer (Herne - 41 ετών)

alt

Με πολύ εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε το 2009 η Μπάγερν Μονάχου,καθώς στις τελευταίες 40 μέρες του χρόνου πέτυχε 6 συνεχόμενες νίκες,με αποκορύφωμα την πολύ σπουδαία και επιβλητική νίκη που πήρε για τον θεσμό του Τσάμπιονς Λίγκ,εκτός έδρας μάλιστα στο γήπεδο της Γιουβέντους με σκόρ 1-4.Η πολύ θετική αυτή σειρά των αποτελεσμάτων,έφερε τους Βαυαρούς στην 3η θέση του πίνακα στους 33 βαθμούς,μόλις 2 πίσω απο την πρωτοπόρο Μπάγερ Λέβερκούζεν.


Σχεδόν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τον Λουΐς Φαν Χάαλ,ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τον Φράνκ Ριμπερί,ο οποιος σιγά σιγά άρχισε να μπαίνει σε πιο εντατικούς ρυθμούς προπονήσεων.


Η πιθανή 11δα :

Μπούτ,Λάμ,Φαν Μπούϊτεν,Ντεμικέλις,Μπάντστούμπερ,Ρόμπεν,Φαν Μπόμελ,
Σβάϊνστάϊγκερ,Μίλλερ,Όλιτς,Γκόμεζ.


Δεν έκλεισε το ίδιο καλά το 2009 για την Χόφφενχάϊμ,η οποία στα τρία τελευταία της μάτς που έδωσε μέσα στον Δεκέμβριο,έφερε 2 ισοπαλίες και μία ήττα,με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 7η θέση του πίνακα με 25 βαθμούς,8 πίσω απο την προνομιούχο 3η θέση,την οποία επι του παρόντος κατέχει η σημερινή της αντίπαλος.

Υπάχουν προβληματάκια για τον Ράλφ Ράνγκνικ καθώς δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Κόνραντ(για τεχνικούς λόγους),Τζάϊζλ(ανέτοιμος απο πλευράς προπονήσεων),Βόρσαχ και Ομπάζι (αμφότεροι απουσιάζουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής),Βάϊς(επέμβαση στο γόνατο),Λουΐς Γουστάβο(τιμωρημένος με κάρτες) και Ταγκόε(ανέτοιμος απο πλευράς προπονήσεων).


Η πιθανή 11δα :

Χίλντεμπραντ,Μπέκ,Σίμουνιτς,Κόμμπερ,Ίμπερτσμπέργκε ρ,Ζουκουλίνι,
Βούκσεβιτς,Σαλίχοβιτς,Κάρλος Εδουάρδο,Μπά,Ιμπίσεβιτς.


Η θέση των δύο ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα :

alt

Tο πρόγραμμα των δύο ομάδων απο την αρχή της σεζόν :

alt

Η σύγχρονη προϊστορία των δύο ομάδων μας λέει τα εξής :

alt

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Ουδέν σχόλιον για τις αποδόσεις στα τρία σημεία.....Θα δώσω ξεκάθαρο προβάδισμα στο over 2,5 goals.

ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: