Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Manchester City - Blackburn

altH Manchester City ψάχνει την 4η συνεχόμενη νίκη της φιλοξενώντας την Blackburn,αφού το παιχνίδι για το Carling Cup εναντίον της United αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.Για τους Rovers επίσης το παιχνίδι για την ίδια διοργάνωση κόντρα στην Aston Villa αναβλήθηκε για τον ίδιο λόγο.

Μεγάλη έκπληξη για τη Σίτι με την άμεση επίδραση του Roberto Mancici στην αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας και ελπίζουν ότι θα συνεχίσει με αυτό το ρυθμό.Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Ιταλός τεχνικός όταν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ήταν να δώσει μεγάλη προσοχή στην άμυνα και ήδη φαίνεται ότι κάνει σπουδαία δουλειά.
Αποτέλεσμα η ομάδα νίκησε όλα τα παιχνίδια χωρίς να δεχθεί τέρμα ενώ η άφιξη του τεχνικού σηματοδότησε την ένταξη στην ομάδα του πρώην παίκτη της Arsenal,Patrick Vieira από την Inter.Ο Γάλλος μέσος αναμένεται να είναι σήμερα στην αρχική 11αδα στον αγώνα με τη Blackburn.Επίσης αφού ξεκουράστηκαν στο παιχνίδι κυπέλλου με τη Middlesbrough αναμένεται να επιστρέψουν οι Gareth Barry, Carlos Tevez & Craig Bellamy.Ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν αφού ο Shaun Wright-Phillips παραμένει αμφίβολος λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο ενώ λίγες είναι οι πιθανότητες και για τον Roque Santa Cruz.Φυσικά δεν υπολογίζονται οι Emmanuel Adebayor & Kolo Toure που αγωνίζονται στο Copa Africa.

Χωρίς νίκη οι Ροβερς για 7 παιχνίδια,στα οποία μετρούν 5 ισοπαλίες και 2 ήττες !!! Πάντως δεν πάει και τόσο άσχημα η ομάδα αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Sam Allardyce είχε σαφώς μεγαλύτερο μπάτζετ πέρσι.Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα η Blackburn παραμένει εξακολουθεί να παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με 21 βαθμούς σε 20 αγώνες.Φυσικά αν δεν έρθουν νίκες θα έχει πρόβλημα στη συνέχεια.Επίσης οι εκτός έδρας επιδόσεις της είναι αρκετά φτωχές,ενώ δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα τα 3 συνεχόμενα 0-0 που έφερε το 1ο 10ημερο του Δεκέμβρη.
Μοναδική σημαντική απουσία για σήμερα ο El Hadji Diouf που δέχθηκε μια ανόητη κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι και θα απουσιάσει.

Εκτίμηση : Η νίκη της Manchester City δείχνει άχαστη σήμερα με βάση τη φόρμα των δυο ομάδων,ωστόσο η χαμηλή απόδοση στον άσσο με οδηγεί να παίξω Manchester City - Blackburn : Ασιατικό Χάντικαπ ( 0 : 1 ) με απόδοση 1,73 στη Betsson.
Επίσης ένα ειδικό στοίχημα με καλές προοπτικές να περάσει είναι : Μanchester City - Blackburn : Φιλοξενούμενος - Να σκοράρει Οχι με απόδοση 1,95 επίσης στη
Betsson.

Δεν υπάρχουν σχόλια: