Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Newcastle vs WBA


altΤο χτεσινό

Mπρέντα – Αγιαξ τελικό 1-1.Είχα προτείνει 5 ακριβή σκορ και ένα απ τα 5 ήταν κι αυτό, οπότε ταμείοοοοοο!

Το σημαντικό είναι ότι το παιχνίδι δεν ήρθε ούτε οβερ ούτε 2πλό όπως δινότανε φυσιολογικά, άλλη μια απόδειξη του πόσο σπάνιο είναι στο στοίχημα το φυσιολογικό.


Πάμε με το σημερινό:

Newcastle vs WBA


Ο πρώτος φιλοξενεί τον τρίτο της Τσαμπιονσιπ και το ματς είναι ντερμπάρα από πλευράς κινήτρων αλλά και δυναμικότητας.

Η Νιουκασλ γκέλαρε στο τελευταίο εντός έδρας ματς με την Ντέρμπυ(0-0 τελικό) και τώρα νιώθει στο σβέρκο της την ανάσα της αγαπημένης (α ρε Μπράιαν Κλαφ ) Νοτινχαμ Φόρεστ να την πλησιαζει.

Η Γουεστ Μπρομ έχει κι αυτή τις δικες της φιλοδοξίες και αυτές συνοψίζονται στο να πάει στη δεύτερη θέση που οδηγεί αυτόματα στην άνοδο προς Πρεμιερσιπ, αποφεύγοντας έτσι τα επίπονα πλέιοφς.

Σημαντικές απουσίες δεν έχει καμιά ομάδα απ τις δύο.

Με μια εξαίρεση.Ειναι κάποιος Λοβενκραντζ, γκολτζής στη Νιουκασλ, ο οποίος θα απουσιάζει για οικογενειακούς λόγους στην πατρίδα του στη Δανία.Καλά να ναι ο άνθρωπος αλλά ας έχουμε υπ όψιν μας ότι έκανε χατ τρικ κάτα της άμοιρης Πλύμουθ, στο ματς που δόθηκε την περασμένη Τετάρτη στα πλαίσια των προκριματικών Κυπέλου.

Κατά τα άλλα η προιστορία των δυο ομάδων είναι σαφώς υπερ της Νιουκασλ με 5 νίκες και δύο ισοπαλίες.Δεν έχει δηλ. ηττηθεί τουλάχιστον προσφάτως η ομαδάρα του Βορρά, και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα δεν θα ηττηθεί ούτε σήμερα.

Θα πηγαίναμε δηλαδή με έναν απλό κλασσικό άσσο.Αυτή ήταν η αρχική σκέψη.

Όμως για να κάνουμε τη ζωή μας λίγο ακόμα δυσκολότερη, θ αγοράσουμε απ την betson το στοίχημα που λέει «νίκη γηπεδούχου χωρίς να δεχθεί γκολ» με απόδοση 3,40 παρακαλώ!

Όχι μόνο γιατί οι γηπεδούχοι έχουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, με μόλις 14 γκολ να έχουν δεχθεί σε 24 ματς, αλλά κυρίως γιατί αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι σφιχτά σα σφιχτά αυγά που τα βραζες επί 10λεπτο, με τις δυό ομάδες να προσέχουν κυρίως την άμυνα τους.

Από κει και πέρα, θα ρίχναμε για ασφάλεια και λίγα ψιλά στο 2-1 ακριβές σκορ που πληρώνει 8,45!!!Πάντα στην Betsson.

Συνοπτικά λοιπόν : θα παίξουμε 10 μονάδες στο «1 χωρίς να το φάει η Νιουκασλ» @ 3,40.
Και 1,34 μονάδες στο ακριβές σκορ 2-1, για να πάρουμε πίσω το ποντάρισμα μας αν κάτσει η στραβή.

Επάνω τους λοιπόν!!!


ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: