Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Nice vs Auxerre


alt

Το χτεσινό
Mαντσεστερ Σιτυ – Μαντσεστερ. Γιουναιτεντ τελικό 2-1.Το πάθος(Κάρλος Τέβεζ) νίκησε την εμπειρία(προπονητής μπιφτεκομύτης κατά πάσα πιθανότητα στην τελευταία του σαιζόν)
Ταμείο λοιπον 97 μονάδες και πάμε παράκατω.

Πάμε με το σημερινό:

Νις – Οσερ

Αποδόσεις betsson : 1 @ 2,50 – X @ 3,10 – 2 @ 2,80
Aποδόσεις ΟΠΑΠ : 1 @ 2,35 – X @ 3,00 – 2 @ 2,55


16ή η Νις, 6η η Οσέρ.

Κίνητρο έχει κατ αρχήν η Νις και αυτό είναι να μείνει μακρυά από τη ζώνη του υποβιβασμού.Ομως και η Οσερ θα πρέπει να ζητήσει νίκη για την έξοδο στην Ευρώπη μιας και τη χωρίζουν μόλις 3 βαθμοί από την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Ληγκ!!!

Από πλευράς φόρμας στα τελευταία 6 παιχνίδια η Νις δεν έχει κερδίσει κανένα! Εχει 4 ήττες και 2 ισοπαλίες.Είναι σίγουρο λοιπόν ότι σήμερα στην έδρα της θα ζητήσει ένα καλό αποτέλεσμα και πιστεύουμε ότι θα ανοιχτεί απ το πρώτο λεπτό μπροστά στους οπαδούς της.

Η Οσερ στα τελευταία 6 έχει 4 ισοπαλίες(!!!) 1 νίκη και 1 ήττα.Ενα άλλο αξιοσημείωτο για την Οσερ είναι ότι στα τελευταία 6 της παιχνίδια έχει δεχτεί μόνο 2 γκολ και θα κέρδιζε επάξια τον τίτλο της κουλουροομάδας αν κάτι τέτοιο υπήρχε.

Η προιστορία γέρνει λίγο υπέρ της Νίκαιας με 7 νίκες 3 ισσοπαλίες και 5 ήττες(νίκες δηλαδή για την Οσερ).

Τα νέα μας λένε ότι η Νις παίζει αποδεκατισμένη σήμερα και όχι έχει πολύ value to 2. Ειδικά αν βάλει κανείς και τη βαθμολογική τους θέση που δείχνει ότι η Οσερ έχει καλύτερη ομάδα.

Η πρόβλεψη μου σήμερα είναι να ζητήσω το value στο over και όχι στο 2πλό.

Η τιμή του 2,40 στην betsson μου φαίνεται εξωπραγματικά καλή (2,20 στον ΟΠΑΠ) σύμφωνα με το σενάριο που βλέπει το Τρίτο μου Μάτι και λέει ότι η Οσερ θα σκοράρει γρήγορα απέναντι στα καφενεία από τις παραλίες της Νίκαιας, και εκείνοι θα ανοιχτούν πιο πολύ για να μη φύγουν για 7η συνεχόμενη φορά με τα χέρια ψηλά και τα πόδια ανοιχτά.

Θα πάμε πάλι με 3 μονάδες ποντάρισμα, συντηρητικά και κυριλέ όπως αρμόζει σε έναν καθωσπρέπει μακροπρόθεσμο υπομονετικό και με σύστημα τιπστερά.Γιες μπέιμπυ!



Δεν υπάρχουν σχόλια: