Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Atromitos vs Panionios



altΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΟΠΑΠ 1(1,95) – Χ(3,00) – 2 (3,25)
BETSSON 1(2,10) – X(2,95) – 2 (3,55)


Δε βλέπω το Δώνη να φεύγει νικητής απ αυτό, λυπάμαι.Δεν είναι μόνο ότι ο Παράσχος είναι μια γέρικη αλεπού και θα βρεί τον τρόπο να πάρει θετικό αποτέλεσμα.Ετσι νομίζω.

Είναι κυρίως ότι επιστρέφουν στον Πανιώνιο ο Κουμορτζί(σαν κουμαρτζής ακούγεται ε?) και ο Εστογιανόφ, κι αυτό σημαίνει ότι οι φιλοξενούμενοι θα ναι πολύ ενισχυμένοι επιθετικά, και πιστεύω ότι θα βρουν τον τρόπο να σκοράρουν.

Η έδρα του Ατρομήτου δεν είναι τίποτα φοβερό.Στα 10 ματς που έχει δώσει εκεί έχει κερδίσει τα 5.Απ την άλλη ακριβώς 5 ματς έχει κερδίσει ο Πανιώνιος στις 10 εξόδους που έχει κάνει ως τώρα, πα να πει είναι ομάδα που κάνει ζημιές χαλαρά όταν τυχαίνει και βρίσκεται μακρυά απ το σπίτι του.


Αν θέλαμε να ποντάρουμε σε γκολ, έχουμε δυσκολία, μιας και στατιστικά το under και το over 2,5 γκολ, έχουν περίπου τις ίδια πιθανότητες να κάτσουν.Στα τελευταία του 6 παιχνίδια ο Ατρόμητος έχει βάλει 10 γκολ κι έχει φάει 8, ενώ ο ψιλοντεφορμέ Πανιώνιος έχει βάλει 3 και έχει δεχτεί 8 γκολ, στα τελευταία 6 του ματς.

Υπάρχει ένα σερί 7 ματς που ο Πανιώνιος δεν έχει κερδίσει, και θεωρώ πολύ πιθανό να σπάσει αυτό αύριο.

Απ την άλλη, η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει 2 πολύ σημαντικές απουσίες στην ούτως ή άλλη αρκετά ευάλλωτη άμυνα της, τον Μανιάτη και τον Τζαβέλα.

Μ αυτά και μ αυτά θα βάλω μαξιμουμ στεικ 6 μονάδες στο γκολ/γκολ που πληρώνει στη betsson 1,73!!!

ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: