Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΟΚ-ΠΑΟ : Στοιχηματική Ανάλυση που θα συζητηθεί


Πριν ξεκινήσω θα πρέπει να επισημάνω ότι η ανάλυση-εκτίμηση για τον αγώνα είναι καθαρά προσωπική οπότε : άτομα που βρίσκονται κάτω από οποιασδήποτε μορφής ιατρική ή φαρμακευτική υποστήριξη, αγχωτικοί, νευρωτικοί,καρδιοπαθείς και κυρίως αντιΟλυμπιακοί παρακαλούνται να μη συνεχίσουν να διαβάζουν για το καλό τους...


Και μετά την απαραίτητη προειδοποίηση,προχωρώ στην ανάλυση.Για τη διευκόλυνση του αναγνώστη ο γηπεδούχος θα αναφέρεται ως «παράρτημα» και ο φιλοξενούμενος ως «βάζελος».


Ο λούζερ Φερνάντο έχει φτιάξει ένα μοντέλο ομάδας σύνηθες με το ποδόσφαιρο που του αρέσει να βλέπει.Δηλαδή 11 μπετατζήδες που παίζουνε 90 λεπτά κουτουλιές και νικάνε με Μισό-Μηδέν.
Εκμεταλλευόμενος λοιπόν τα χάλια των υπολοίπων και ιδιαίτερα τις τάσεις αυτοκτονίας που φέτος είναι το κύριο χαρακτηριστικό στο λιμάνι,παραμένει στις πρώτες θέσεις.Βέβαια σήμερα το δίλημα είναι μεγάλο αφού φιλοξενεί το μεγάλο αφεντικό που επίσης καίγεται για τους βαθμούς.
Ο πρόεδρας τεστοστερόνης επέστρεψε στο κατάλληλο χρονικό σημείο κι αμέσως σήμαναν τα όργανα. Νίκη στο τηγάνι,απεργίες παικτών,συντριβή στα Ιωάννινα.Τον παζλ έχει στηθεί έντεχνα και τώρα περιμένει το αφεντικό να του παραδώσει το τρίποντο και να ρίξει το φταίξιμο στους παίκτες.
Στην αντίπερα όχθη ο βάζελος φόρεσε την ευρωπαϊκή προβιά και από καρνάβαλος ξανάγινε ευρω-πέος.Το γνωστό εμφάρδος επανήλθε προχθές στο ΟΑΚΑ και κατάφερε για ακόμα μια φορά να νικήσει έναν αγώνα στον οποίο έγιναν τέρατα και σημεία.
Η αρχή έγινε με τον τραυματισμό του βασικού τερματοφύλακα της Ρόμα στα καλά του καθουμένου (λέμε τώρα).Αυτός που τον αντικατέστησε ήτανε μεγάλος μυρωδιάς με αποτέλεσμα ότι πήγαινε μέσα να γράφει.Τα δυο πρώτα γκολ του βάζελου μπήκανε με απίστευτες στραβοκλωτσιές που δεν τις βλέπεις ούτε σε αλάνες,ενώ χρήστικε σκόρερ ακόμα και ο ανύπαρκτος Χριστοδουλόπουλος,στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.
Με εμφανή τα σημάδια της νεκρανάστασης ο αναβαθμισμένος σε προπονητή Νιόμπλιας εξηγούσε τα ανεξήγητα και για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα,ο βάζελος εξακολουθεί να είναι η υπ'αριθμόν ΕΝΑ μπουκομάδα στα Βαλκάνια.
Ποιοι Σκοπιανοί και ποιοι Αλβανοί να φτουρίσουνε μπροστά του;Εδώ μιλάμε για στήσιμο στα τέσσερα με τις ευλογίες υψηλών κλιμακίων.
48 απόδοση πλήρωσε η ολική ανατροπή ημιχρόνου με τη Ρόμα και 160 ο άσσος του βάζελου μετά το 1-2 στο 80'
Να πάμε μήπως λίγο πιο πίσω και να δούμε πόσο πλήρωνε το Χ/2 Ημίχρονο/Τελικό με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ ; 48 απόδοση παρακαλώ και όσο για το 0-2 στην ανάπαυλα του ημιχρόνου έκανε επίσης πράξεις σε αποδόσεις του 160 !!!
Και όλα αυτά τα «τυχαία» εντελώς συμπτωματικά με το βάζελο σε διάστημα λίγων ημερών ;)
Πάμε λοιπόν στο ρεζουμέ της σημερινής αναμέτρησης.
Το μπουγατσο-παράρτημα σήμερα θα χάσει και το καλοκαίρι ένας παίκτης δίμετρος (μείον ενάμιση μέτρο) θα μετακομίσει από την Παιανία στην Τούμπα.

Διπλό δαγκωτό λοιπόν και όποιος κατάλαβε,κατάλαβε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: