Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ (Πάμε Στοίχημα;)

altΟΠΑΠ 1(1,70) – Χ(3,20) – 2(4,00)
BETSSON 1(1,80) – X(3,35) – 2(4,50)


H Οσασούνα είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο παλεύει σκληρά για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, μια ομάδα που αποτελεί το σάκο του μποξ για τους μεγάλους και μεσαίους πρωταγωνιστές αυτού του συναρπαστικού πρωταθλήματος.Πέρυσι την γλύτωσε στο τσαφ, με τα καλά αποτέλεσματα των τελευταίων εβδομάδων.Φέτος είναι σε πολύ καλύτερη θέση μιας και βρίσκεται 9 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στην 10ή θέση.Η πρωτή χρονιά που φαίνεται να δικιολογεί το όνομα της, μιας και στα βάσκικα οσασούνα θα πεί «υγεία».

Μια εξαιρετική χρονιά λοιπον για φέτος(ως τώρα) και μάλλον η ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει τα συνήθη άγχη της το Μάιο που μας έρχεται.

Κάτι τέτοιο όμως δε φαίνεται να το συμμερίζεται ο κόουτς της ομάδας από την Παμπλόνα, ο παλαί ποτέ παικταράς Αντόνιο Καμάτσο, που για το αποψινό τους παιχνίδι με την Βαγιαδολίδ είπε: «Η υπερβολική αυτοπεποίθηση είναι ο χειρότερος μας εχθρός.Αν νομίζουμε ότι όλα τέλειωσαν και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, και δεν παίξουμε με την απαραίτητη ένταση τότε θα έχουμε ξεχάσει τα βασικά:ότι σε κάθε ματς οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα».

Μεγάλες κουβέντες από έναν πολύ βαθύ γνώστη της μπάλλας.Κάποιον που κατάφερε να οδηγήσει πρόσφατα αυτή τη μικρή ομάδα σε ένα καταπληκτικό σερί 4 νικών, το οποίο διακόπηκε μόλις την περασμένη Κυριακή από μια ήττα με 1-0 από τη Σεβίλη εκτός, που όμως συνοδεύτηκε από μια ακόμα καλή εμφάνιση και κράτησε το ηθικό των παικτών της ψηλά.Αυτόν που ανάγκασε στην έδρα τους τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να φύγουν ευχαριστημένες με 1 βαθμό!

Θα χει 4 επιστροφές βασικών στο παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ, με πιο βασική αυτή του Χουανφραν Τόρες του νεαρού αριστερού τους εξτρεμ που έχουν πάρει από τη Ρεάλ.

Μ άλλα λόγια τα πράματα φαίνονται υπερβολικά δύσκολα για την δεύτερη από το τέλος Βαγιαδολιδ, που κάνει φέτος μία υπερβόλικα μίζερη σαιζόν.Πρόσφατα αλλάξανε και προπονητή, αλλά ακόμα δεν έχουν δει καμία νίκη, και γενικότερα δεν υπάρχει και κανένα σημάδι αγωνιστικής βελτίωσης.

Στο τελευταίο τους παιχνίδι φέρανε 1-1 με την επίσης υποψήφια για υποβιβασμό Σαραγόσα, μια Σαραγόσα που στα τελευταία 25 λεπτά έπαιζε με 10 παίκτες.

Για να μη φτάνουν ολ αυτά, η κακομοίρα Βαγιαδολιδ θα έχει και 5 βασικές απουσίες λόγω τραυματισμών, σ αυτή της την επίσκεψη, σε μια έδρα που έχει νικήσει μόνο μια φορά από τις 24 που έχουν παίξει μαζί.

Θεωρώ το 1,80 της νίκης της Οσασούνα που πληρώνει η betsson υπερβολικά καλή τιμή με τα παραπάνω δεδομένα και θα το τιμήσω με το μάξιμουμ ποντάρισμα μου των 6 μονάδων.

alt

Δεν υπάρχουν σχόλια: