Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Fulham vs Portsmouth



altΗ Fulham ηττήθηκε εντός από την Aston Villa και κινδυνεύει να χαλάσει το εντυπωσιακό ξεκίνημα της σεζόν.Σήμερα υποδέχεται την Portsmouth που για την ώρα φαντάζει σαν την πρώτη υποψήφια ομάδα να αποχαιρετίσει τη μεγάλη κατηγορία.

Είναι περισσότερο από προφανές ότι η Fulham είναι σε περίοδο κρίσης αφού έρχεται από 5 συνεχόμενες ήττες,όμως είναι μια ομάδα που έχει την ποιότητα να αντιστρέψει την κατάσταση.
Η ομάδα είναι ακόμα σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη,ωστόσο μια νίκη σήμερα θα κάνει τη συνέχεια πολύ πιο εύκολη.Η ομάδα του Roy Hodgson διαθέτει μια πολύ ισχυρή έδρα και η πρόσφατη ήττα από την Aston Villa αντιμετωπίζεται μάλλον ως μια κακή παένθεση,παρά ως απαρχή προβλημάτων.
Πριν τον αγώνα με τους χωριάτες οι γηπεδούχοι μετρούσαν στην έδρα τους νίκες επί των ομάδων Sunderland, Manchester United & Swindon,χωρίς μάλιστα να δεχθούν τέρμα !!!


Ο Simon Davies δέχθηκε ένα χτύπημα στον τελευταίο αγώνα και είναι αμφίβολος για σήμερα όπως επίσης και ο Andy Johnson που ακόμα ταλαιπωρείται με τραυματισμό στο γόνατο.
Paul Konchesky, Clint Dempsey & John Paintsil παραμένουν στις μακροχρόνιες απουσίες,τ καλά νέα όμως είναι ότι ο Bobby Zamora επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του στον ώμο και αναμένεται να αποτελέσει μεγάλη απειλή για την άμυνα των πομπέϊς.
Ο Zoltan Gera θα ξεκινήσει αν δεν τα καταφέρει ο Davies ενώ και ο Zoltan Gera ενδέχεται να συμπεριληφθεί μετά τις καλές του εμφανίσεις.

Παρά την πώληση του Younes Kaboul πίσω στην Tottenham η Portsmouth ακόμα χριεάζεται ρευστό προκειμένου να αποφύγει την πτώχευση.Μάλιστα ήδη ετοιμάζονται να πουλήσουν τον τερματοφύλακα Asmir Begovic που ήδη αρνήθηκε να παραχωρηθεί στους Spurs.
H τρέχουσα κατάσταση στο σύλλογο είναι ρευστή με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους παίκτες να μείνουν συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Η ήττα με 2-0 από τους πολίτες (Manchester City) τους άφησε στον πάτο της βαθμολογίας,6 βαθμούς μακριά από τη σωτηρία,χωρίς με τις εμφανίσεις τους να πείθουν ότι μπορούν να σωθούν.
Επίσης δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις δυο τελευταίες εκτός έδρας εμφανίσεις τους,κάτι που επίσης είναι δύσκολο να κάνουν σήμερα απέναντι σε μια σκληρή άμυνα όπως αυτή της Fulham.

Ο Jamie O’Hara ανανέωσε το δανεισμό από τους Spurs και θα παραμείνει στη θέση του στην πλάγια γραμμή,ενώ οι Yebda, Dindane, Belhadj & Kanu επέστρεψαν μεν από το Africa Cup of Nations όμως θα χρειαστούν κάποιο χρόνο προκειμένου να εγκλιματισθούν και πάλι.
Papa Bouba Diop & Michael Brown παραμένουν στο περιθώριο και αυτό είναι σίγουρα ένα μεγάλο πρόβλημα.

Εκτίμηση : Δεν υπάρχει ομάδα Portsmouth και πιστεύω ότι ο άσσος με απόδοση 1,65 στη betsson θα επαληθευτεί μάλλον εύκολα.Στα ειδικά στοιχήματα επιλέγω Portsmouth Να σκοράρει ; Όχι με απόδοση 2,02





ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: