Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Roma vs Panathinaikos


ΟΠΑΠ 1(1,35) – Χ(3,75) – 2 (7,00)
BETSSON 1(1,40) – X(4,40) – 2 (8,50)

Ο Παναθηναικός θα κατέβει σήμερα με Κατσουράνη, Λέτο, Σαλπιγγίδη στον πάγκο.Στη θέση τους θα είναι οι Μαρίνος, Νίνης και Χριστοδουλόπουλος.Επίσης ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα ναι εκτός αποστολής.

Γιατί?

Γιατί ο Πανιωνίος έχει στην παρούσα φάση για το Νιόπλια μεγαλύτερη προτεραιότητα από τη Ρόμα.Την Κυριακή η ομάδα παίζει με τους κυανέρυθρους ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι, για τους στόχους της και και για τα μπόνους των παιχτών.Επί χρόνια επένδυουν στην κατάκτηση του τίτλου του Ελληνικού Πρωταθλήματος και φέτος φάινεται ότι έχουν φτάσει μέχρι τη βρύση, κι είναι έτοιμοι να πιούν νερό.

Όμως με 2 συνεχόμενες ήττες, μία από την Καβάλα και μία από τον ΠΑΟΚ, το άγχος στην ομάδα λογικά θα χει γίνει σίδερο στα πόδια των παικτών και πολύ δύσκολα θα την βγάλουν καθαρή αν δε φέρουν νίκη με την ομάδα των Νεοσμυρνιωτών.

Κάλα τα γυαλιστερά Κύπελα στην Ευρώπη, καλή κι η αίγλη της Ρόμα, αλλά ο Νιόπλιας είναι σοβαρός προπονητής και ξέρει ότι μόνο βάζοντας προτεραιότητες μπορεί να πετύχει.Η κίνηση του λοιπόν να κρατήσει στην άκρη τόσο σημαντικούς παίκτες φωνάζει από μακρυά για τον τρόπο που σκέφτεται.

Τι σημαίνει αυτό στοιχηματικά?

Σημαίνει ότι μέχρι τις 8 που θ αρχίσει το παιχνίδι, δε θα υπάρχει άνθρωπος στην Ευρώπη που να παίζει στοίχημα, που να μην πάει να βάλει λεφτά στον άσσο των Ιταλών.Ηδη ο ΟΠΑΠ έριξε την απόδοση του 1 στο 1,35 και αναμένεται να την ρίξει κι άλλο.

Αρκετό παιχνίδι θα πάρει και το under 2,5(@1,89 στην betsson) με δεδομένη την απουσία του Τότι για τη Ρόμα που είναι υπεύθυνος για το δημιουργικό παιχνίδι των Ιταλών στο αήητητο σερί που είχανε μέχρι το 3-2 στο ΟΑΚΑ, και την λογική ότι οι Ελληνες θα παίξουν για το 0-0 μιας και μ αυτό περνάνε στην επόμενη φάση αν τελικά τους κάτσει.

Προσωπικά διαφωνώ μ αυτή τη λογική και δεν καταλαβαίνω πως μια ομάδα που έφαγε 2 από την Καβάλα και 2 από τον ΠΑΟΚ, θα κρατήσει τα δίχτυα της καθαρά από τα αστέρια της Ρόμα.Μακάρι να το κάνει αλλά δεν το βλέπω.

Παρ ολ αυτά, αρνούμαι να ποντάρω στον προφανή 1, μιας και αυτά τα σημεία τα υπερβολικά προφανή σπάνια επιβεβαιώνονται.

Η άποψη μου είναι ότι η Ρόμα θα κυνηγήσει το γκολ απ το πρώτο λεπτό και έχει τα φόντα να το πετύχει, αλλά ότι όπως είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι αλλά και απ τα παιχνίδια του Ιταλικού Πρωταθλήματος τους είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουν το 0 πίσω.

Επιλέγω να βάλω 4 μονάδες στο «περισσότερα από 3,5 γκολ» που πληρώνει 3,20 στη betsson τιμή για μένα υπερβολικά υψηλή με τα δεδομένα του ματς.

alt

ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: