Τρίτη, 9 Μαρτίου 2010

Bιασμός 60χρονου από....νοσοκόμα !!!

Θύμα βιασμού πάνω σε φορείο από νεαρή νοσοκόμα που θέλησε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της ορέξεις καταγγέλλει ότι έπεσε 60χρονος άνδρας σε κέντρο Υγείας της Αχαΐας! Η απίστευτη ιστορία, που έχει προκαλέσει σάλο στη μικρή τοπική κοινωνία και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να απασχολήσει και τη Δικαιοσύνη, εκτυλίχθηκε πριν λίγες ημέρες όταν ο 60χρονος άνδρας (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της εφημερίδας) ένιωσε ενοχλήσεις στην καρδιά και ζήτησε από την κόρη του να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας.

Αμέσως η γυναίκα τον έβαλε στο αυτοκίνητό της και μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας. Εκεί, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος στην «Espresso», τον τοποθέτησαν σε ένα φορείο και η νοσοκόμα που είχε βάρδια τον έβαλε μέσα σε ένα δωμάτιο λέγοντάς του να περιμένει τον γιατρό, ο οποίος είχε ειδοποιηθεί και θα έφτανε από λεπτό σε λεπτό.

Η κόρη του ασθενούς ενημέρωσε την 31χρονη νοσοκόμα για το ιατρικό ιστορικό του πατέρα της (ο οποίος είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς πριν από περίπου έναν χρόνο) και της ζήτησε να τον προσέξει. Τότε η ίδια της είπε να μην ανησυχεί και έκλεισε την πόρτα, απαγορεύοντάς της την είσοδο για λόγους... υγιεινής. Για περίπου μισή ώρα νοσοκόμα και ασθενής βρίσκονταν μόνοι τους μέσα στο δωμάτιο του Κέντρου Υγείας, ενώ ο γιατρός δεν έλεγε να εμφανιστεί. Ετσι, η κόρη μπήκε τελικά στον χώρο και βρήκε την 31χρονη να κάθεται σε μια καρέκλα, ενώ ο πατέρας της ήταν με ανοιχτό το πουκάμισο και το παντελόνι του. Οταν ρώτησε τον 60χρονο αν ήταν καλά ή αν χρειαζόταν κάτι, εκείνος δεν μπορούσε καν να μιλήσει.

espresso

ΣΗΜ : Ψάχνω να βρω ποιο νοσοκομείο είναι επειδή ξαφνικά χρειάζομαι επειγόντος νοσκομειακή περίθαλψη

Δεν υπάρχουν σχόλια: