Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΑΘΩΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΒΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!

Μπήκανε οπλισμένοι ληστές στο σπίτι σου και κινδυνεύει η σύζυγος και τα ανήλικα παιδιά σου;ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ σύμφωνα με τη νομοθεσία του ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

Αντίθετα πρέπει να τους διευκολύνεις να σε κλέψουνε και άμα έχουνε κέφια να γιάσουνε τη γυναίκα σου και να κακοιποιήσουνε τα παιδιά σου !!!

Αν τολμήσεις να αντισταθείς κινδυνεύεις να βρεθείς κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και να πας φυλακή.

Άρα λοιπόν όταν στην πέσουνε οπλισμένοι (το τονίζω) ληστές οι επιλογές που έχεις είναι δυο : Να πεθάνεις ή να πας στη φυλακή.

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

RESPECT ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη και κατηγορούμενος για βαρύτατα αδικήματα βρίσκεται 47χρονος αργυροχρυσοχόος από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν από τους ένοπλους ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του.

Το γεγονός της σύλληψης και της άσκησης εις βάρος του διώξεων για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία προκαλεί ήδη αντιδράσεις ενώ...

επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της αυτοάμυνας και των ορίων της.

Ο αργυροχρυσοχόος την ώρα που αντιλήφθηκε τους κακοποιούς βρισκόταν στο σπίτι του, μαζί με τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά του στο Καψοχώρι Αλεξάνδρειας, τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Πήρε στα χέρια του την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα και αθόρυβα έφθασε στην αποθήκη της μονοκατοικίας όπου είχε φυσίγγια και τη γέμισε. Τότε είδε τον συνεργό- τσιλιαδόρο των τριών ενόπλων που είχαν μπει στο σπίτι στην αυλή και τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στη μέση. Οι άλλοι τρεις, ακούγοντας τον πυροβολισμό βγήκαν από το σπίτι και ακολούθησε συμπλοκή με ανταλλαγή πυροβολισμών. Τελικά οι ληστές πήραν τον τραυματία συνεργό τους στο αυτοκίνητο που οδηγούσε πέμπτος συνεργός (ήταν κλεμμένο) και εξαφανίσθηκαν. Μία ώρα αργότερα εγκατέλειψαν τον τραυματία στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ομως και το θύμα της απόπειρας ληστείας συνελήφθη και κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξάνδρειας έως χθες το απόγευμα που αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα και αφού συντάχθηκε εις βάρος του το βαρύ κατηγορητήριο.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: