Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

To νέο ΧΧΧ video της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Μια χαρα κανονικοτατη παραγωγη ειναι η νεα πορνο ταινια της Sirina με πρωταγωνιστρια τη Τζουλια Αλεξανδρατου,η οποια εκτος απο μπουκαλι σαμπανια το οποιο βαζει,γαμιεται κανονικα και με το νομο on camera!!!
Επειδη εδω και αρκετες ωρες ακομη χιλιαδες πιπες στη τηλεοραση αναφρικα με την εν λογω ταινια,για να ξερετε το τι πραγματικα παιζει...
1) Για την ταινια εχουν υπογραφτει συμβολαια.Σε καμια περιπτωση ο Σιρινακης σε θα εκανε κατι τετοιο,χωρις να εχουν πεσει ολες οι απαραιτητες υπογραφες.
2) Τοσο οι αισθησιακες σκηνες,οσο και οι σκηνες hard core sex ειναι γυρισμενες με επαγγελματικοτατες καμερες μεσα σε studio στο οποιο υπαρχει και ο καταλληλος φωτισμος,πραγμα το οποιο σημαινει πως προκειται για ΚΑΝΟΝΙΚΗ παραγωγη η οποια πληρη ολες τις προδιαγραφες.
3) Θα ξανα πουμε,αυτο που γραψαμε και το πρωι...Στο εξωτερικο υπαρχει ολοκληρη βιομηχανια πορνο και υπαρχουν πρωταγωνιστες και πρωταγωνιστριες που ζουν απο αυτο το επαγγελμα,οπως επισης και ολοκληρες οικογενειες.Συνεπως για ποιο λογο σκανδαλιζεστε ολοι;;;
4)Αυτο το οποιο θελουμε να δουμε πλεον ειναι τα επομενα βηματα της Τζουλιας,οπως επισης και οι αντιδρασεις του οικογενειακου της περιβαλλοντος.

Τελος να σημειωσουμε πως η Τζουλια Αλεξανδρατου ειναι η πρωτη επωνυμη Ελληνιδα η οποια κανει επισημα μια τετοια παραγωγη, ανοιγοντας ετσι τον δρομο και για αλλες κοπελες.

Ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.

ΠΡΕΖΑ TV 3-3-2010

ΣΗΜ : Εγώ να σημειώσω ότι η Τζούλια «το'χει» και μάλιστα άνετα,ωστόσο ακόμα και στις επίμαχες σκηνές δεν παύει να είναι ξυλάγγουρο.Καλή διασκέδαση

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

panagos είπε...

pos tin lene tin tainia kai pou mporw na tin vrw??????????