Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Aφρικανοί μικροπωλητές χτυπούν 72χρονο

Aφρικανοί μικροπωλητές χτυπούν 72χρονο

Τέρμα μάγγες η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς και σύντομα θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο κόσμος.Σήμερα (χθες) στην Ερμού και στη διάρκεια διαδήλωσης κατά των παράνομων μικροπωλητών,οι οποίοι φυσικά υπάρχουν με την ανοχή του μπ@@ρδέλου στο οποίο έχουμε την ατυχία να ζούμε,δυο αφρικανοί ξυλοκόπησαν άγρια Έλληνα 72 ετών !!!
Όπως θα δείτε και από το βίντεο,τα μαυράκια είναι πιο οργανωμένα από τους δικούς μας και δε σηκώνουνε μύγα στο σπαθί τους.
Η αστυνομία ; Δεν εμφανίστηκε,μάλλον είχε στραμένη την προσοχή της στους μουσαντένιους τρομοκράτες που δήθεν πιάσανε,παραμονές ΔΝΤ.
Ένα ακόμα ντροπιαστικό βίντεο με το μεγάλο χάλι της πατρίδας μας.
Δεν ξέρω εσείς,εγώ πάντως αυτό τον τόπο δεν τον γνωρίζω....
Πάντως όλοι οι αφρικανοί δήθεν πεινασμένοι είναι όλως τυχαίως δίμετροι και με μούσκουλα,γι αυτό και τις φάγανε όσοι τολμήσανε να τους πλησιάσουνε.
Κατά τα άλλα δεν είναι συμμορία,όλως τυχαίως βρεθήκανε τα παιδιά στο Ελλαδιστάν,ρωτήσανε,μάθανε ότι η Ερμού είναι εμπορικός δρόμος με ακριβά ενοίκια και πήγανε και στηθήκανε στον πεζόδρομο.
Πέρα από την πλάκα κύριοι προοδευτικοί, αυτή θα είναι η κατάσταση από δω και πέρα.Όποιος τολμάει να πηγαίνει απέναντι στους λαθρομετανάστες θα τρώει ξύλο.
Σε πρώτη φάση,γιατί στην πορεία μπορεί να τρώει και τίποτε άλλο.
Μια χαρά θα πούνε οι gay. Όσοι str8 έχουνε μείνει όμως προβλέπεται να ζοριστούνε άσχημα.
Και ξανά προς τη δόξα τραβάς Ελλαδάρα...
YΓ...Ευτυχώς που είμαι ένα μικρό και ασήμαντο μπλογκ και δεν είμαι τρωκτικό να μου στέλνει ο κάθε μαλάκας προσκυνημένος τη δειλία του σε e-mail με δήθεν επιχειρήματα.Είναι πια της μόδας όλες οι κότες και οι αδερφές να το παίζουνε προοδευτικοί (μη ξεράσω) !!! Markonis speaking

Δεν υπάρχουν σχόλια: