Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Από το Next Top Model στο Playboy



Μηχανή που παράγει νυμφίδια το Next Top Model και οι εκκολαπτόμενες μοντέλες (μη ξεράσω) έσπευσαν να τα πετάξουν όλα(αυτά τα λίγα που είχαν μείνει δηλαδή)προκειμένου να προλάβουν τώρα που είναι ακόμα ζεστή η σούπα.
Ξέρουν φυσικά ότι ο χρόνος πιέζει και οι κινήσεις πρέπει να γίνουν γρήγορα και μεθοδευμένα.
Στάδιο πρώτο η γυμνή φωτογράφιση.Στάδιο δεύτερο μήπως ανοίξει η όρεξη σε κάποιον μεροκαματιάρη...γκόλντεν μπόϊ να γνωρίσει καλύτερα τα ψυχικά τους χαρίσματα.Στάδιο τρίτο ΣΕΙΡΗΝΑΚΗΣ (γουάϊ νοτ ?).
Η καριέρα στρωμένη και στημένη (στα τέσσερα).Πάνω απ'όλα οι εντολές της Βίκης και της κριτικής επιτροπής.Εμπρός λοιπόν κορίτσια.Σκίστεεεεεε (σκίστε-σκιστήτε το ίδιο κάνει).
Φυσικά όλα αυτά τα νυμφίδια δήλωσαν τον αποτροπιασμό τους στην εμφάνιση του DVD της Τζούλιας.Εγώ πάλι βλέπω ότι η ιδέα έχει ωριμάσει αρκετά.Η μπόρα απορροφήθηκε από τη Τζούλια και τον άλλο τον περίεργο που κουβαλάει μαζί,οπότε φέρτε μανταλάκια να έχουμε να κρεμάμε στα περίπτερα.
Το χορό λοιπόν των γυμνών εμφανίσεων-για να επανέλθω στο θέμα-άνοιξε εκείνη η κοντοπαχουλή η Ανθή,που αν δεν έμπαινε στο Καγιά σόου δεν θα έκανε φωτογράφιση ούτε στο όχι στο Playboy.Η κοπέλα πραγματικά είναι χάλια κάτι που είναι εμφανές ακόμα και μετά την επέμβαση του φότοσοπ.Η μοντέλα στα πλαίσια της ανακύκλωσης του ΑΝΤ1 πέρασε από το Love Bites.Να της ευχηθώ σύντομα και στο Wipe Out (αν δεν έχει πάει ακόμα).Το Dancing with The Stars δυστυχώς άρχισε χωρίς αυτή.Εκεί όμως παίζει μπάλα ο Σάββας Μπούμπουρας (γέλια)
Τη σκυτάλη πήραν δυο άλλες μοντέλες, Νάιλα και Δήμητρα,οι οποίες πήγαν ένα βήμα παραπάνω από την αφρατούλα προκάτοχό τους.Συγκεκριμένα τα κορίτσια «παίζουν» αναμεταξύ τους παιχνίδια πονηρά και γεμάτα υπονοούμενα.
Λέτε ρε παιδιά να ζηλέψει κανένα περιοδικό τη δόξα (και το χρήμα) που αποκόμισε ο Σειρηνάκης και να αρχίσουνε να πέφτουνε βροχή τα ντιβιντιά ; Βλέποντας την «αισθησιακή» και γεμάτη υπονοούμενα φωτογράφιση δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα.Markonis speaking
3.jpg 4.jpg 5.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: