Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Πρωταθλητής στα χαρτιά ο βάζελος

Πήρε το πρωτάθλημα στα χαρτιά ο βάζελος,κάτι που θα έπρεπε να γίνεται από την αρχή του χρόνου και να μη μπαίνουνε σε διαδικασίες play off και μαλακίες οι ομάδες.

Με τις συνθήκες που επικρατούν και εφ'όσον σφυρίζουν οι γνωστοί πράσινοι κόρακες,ούτε ο πρωταθλητής του ΝΒΑ δεν περνάει από το «κοτέτσι».

Πλέον οι φαρμακοτρίφτες πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι,επειδή το χθεσινό είναι όλο δικό τους έργο.Αυτοί ξεκινήσανε τους τραμπουκισμούς στο μπάσκετ και για συμπλήρωμα βγάλανε και την κωλοφυλλάδα τους,που πέρσι έβγαζε σποτάκια κατά της βίας.

Ποιον πάτε να κοροϊδέψετε ρε άθλιες ποντικομαμές ; Δεν είμαστε όλοι αφελείς λαγοί σε τούτο τον τόπο.

Μια χαρά οι δηλώσεις του Σπανούλη (στα ελληνικά) και του Ομπράντοβιτς (στα σερβοαγγλικά) πως θα πρέπει οι ομάδες να φεύγουν όταν πέφτει το πρώτο κέρμα,δεν τους είδα όμως να φεύγουν όταν βρέχει αντικείμενα στο «κοτέτσι».

Με τιμωρία έδρας και αφαίρεση βαθμών λέει κινδυνεύει ο Ολυμπιακός του χρόνου.Στα παπάρια μας κύριοι.Έτσι κι αλλιώς όσο υπάρχει αυτή η φαρμακοσυμμορία πρωτάθλημα δεν παίρνει με τίποτα.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.Ο βάζελος είναι πρωταθλητής στα χαρτιά,επειδή ο χθεσινός αγώνας δεν τελείωσε ποτέ κι έτσι έπρεπε να γίνει από τη στιγμή που σύμφωνα με το νόμο της φαρμακοπαράγκας,ο βάζελος απαγορεύεται να χάσει στο «κοτέτσι» ακόμα κι αν δεν παίξει καλά.

ΒΑΖΕΛΙΝΙΑΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: