Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Στο καναβάτσο η ΒαζελοΕθνική


altΔιαβάζω-ακούω-βλέπω διάφορα δεξιά και αριστερά.Γκρίνια,μιζέρια,έπρεπε να βάλει το Νίνη-γιατί έβαλε το Χαριστέα;-οι παίκτες ήταν αδιάφοροι κλπ Η γνωστή ελληνική κλάψα κατόπιν εορτής (όπως πάντα).Θεωρώ ότι η πιο σωστή προσέγγιση δόθηκε στο betghetto forum από τον ROKAVLON και σας την παραθέτω :

Δεν ηταν αδιαφοροι οι παικτες μας. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. Αυτο που μπορουν να κανουν το κανουν. Δεν εχω παραπονο. Ουτε θα μας φταιει ΠΑΝΤΑ ο προπονητης. Ας αφησουμε αυτη την καραμελα. Η εικονα της Εθνικης ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ την εικονα που βλεπουμε στο ελληνικο πρωταθλημα. Οποιους και αν εβαζε μεσα. Και αν υπαρχουν ομαδες που ψιλοπαιζουν καλη μπαλιτσα πχ Αρης, ειναι γιατι αγωνιζονται μονο ξενοι. Ο Ελληνας διαχρονικα αυτο μπορει, αυτο κανει.

Και θες και για σημερα? Ηταν καλυτεροι οι Κορεατες ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ. Απλο. Θες γιατι εχουν πιο "ομαδα" , θες γιατι ηταν πιο γρηγοροι, σε καθε περιπτωση το αποτελεσμα ειναι ΔΙΚΑΙΟ και οχι ατυχο. Και πιστεψε με δεν φταιει ΚΑΝΕΝΑΣ γι αυτο. Η μαλλον φταιμε εμεις που εχουμε υπερεκτιμησει το θεμα "ελληνικο ποδοσφαιρο". Εδω ο αλλος παιζει με Μεσι, Τεβες, Ιγκουαιρ και παγκο τον Μιλιτο, τι να λεμε τωρα? Οσο κανουν ολοι οι ελληνες διεθνεις μαζι, κανει μονο ο παγκιτης Μιλιτο. Ε πως θα γινει ρε φιλε? Οτι πληρωσεις παιρνεις σε αυτη την ζωη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: