Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Τσάμπα μάγγας είσαι κύριε Αδαμίδη

Το ρεπορτάζ :Την άποψη ότι ο Μιχάλης Κουκουλάκης δεν πρέπει να ξαναδιαιτητεύσει στο εφετινό πρωτάθλημα, εξέφρασε στην σημερινή συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης. Παράλληλα, ο «ισχυρός άνδρας» της Ενωσης, εξέφρασε την ελπίδα ότι ο εν λόγω ρέφερι -που «σφύριξε» στο 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης και ζήτησε συγγνώμη για την απόδοση του- θα αποχωρήσει οικιοθελώς. «Είχαμε μία ειλικρινή συζήτηση με τον κ. Πιλάβιο και τον κ. Τεροβίτσα. Χρειάζονται συγκεκριμένα μέτρα για να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο και η διαιτησία στη χώρα μας. Ο κ. Κουκουλάκης δεν πρέπει να ξαναδιαιτητεύσει φέτος κι ελπίζουμε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής από την ΕΠΟ αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως η ΚΕΔ θα πάρει τα μέτρα της και ο κ. Κουκουλάκης δεν θα ξαναδιαιτητεύσει φέτος», είπε χαρακτηριστικά ο κ Αδαμίδης, που εκτιμά ότι μετά την σημερινή συνάντηση, είναι εφικτό να υπάρξουν αλλαγές και αποτελέσματα: «Ναι, πιστεύω πως κάτι θα αλλάξει. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις και από εμάς, αλλά και από άλλες ομάδες». Τέλος, ο κ Αδαμίδης επιβεβαίωσε την ύπαρξη σκέψεων για το ενδεχόμενο να γίνουν αγωγές κατά του κ. Κουκουλάκη, αλλά και η αποχώρηση της ομάδας από το γήπεδο σε περίπτωση που αδικηθεί στο μέλλον: «Οι αγωγές είναι κάτι που εξετάζουμε αυτή τη στιγμή, ειδικά να δεν αποχωρήσει οικειοθελώς ο κ. Κουκουλάκης. Η ΑΕΚ δεν θα ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές κι αν χρειαστεί να αποχωρήσουμε, ως πρωτοπόροι πάντα, θα το κάνουμε. Δεν πιστεύω όμως πως θα χρειαστεί να φτάσουμε στο σημείο αυτό.
Η άποψή μου για το θέμα είναι γνωστή : Όλες οι στιγματισμένες παλιοσειρές πρέπει να φύγουν (Ντάκος, Καλόπουλος,Παππάς,Δαλούκας,Σταθόπουλος,Κουκουλάκης κ.α) και να αναβαθμιστούν νέοι άνθρωποι,εκτός «παράγκας» και κυκλωμάτων.Τα λάθη πρέπει να είναι ανθρώπινα και όχι προϊόν διαπλοκής.
Εκείνο όμως που με ενοχλεί αφάνταστα είναι η υποκρισία.Δεν μπορείς κύριε Αδαμίδη να βγαίνεις καμαρωτός στις κάμερες και τα μικρόφωνα για τη διαιτησία του Κουκουλάκη,τη στιγμή που όταν δέρνανε τον προπονητή σου έκανες το κουνέλι !!!
Δεν σε είδα τότε κύριε Αδαμίδη να απειλείς ότι αν δεν τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι δεν θα κατεβάσεις την ομάδα στο πρωτάθλημα.
Και μη μας πεις ότι δεν ξέρεις ποιοι ήτανε.Φάτσα κάρτα είναι οι μούρες τους στο αντίστοιχο βίντεο ΕΔΩ.
Ή μήπως δε θα τις ξαναφάει ο Μπάγιεβιτς κύριε Αδαμίδη;Ήδη το μπινελίκι πήγαινε σύνεφο προχθές,απλά ήταν τυχερός που ισοφάρισε και τη σκαπούλαρε.Μέχρι πότε όμως;Θέμα χρόνου είναι και με βάση τις εμφανίσεις της ομάδας σου,θέμα λίγου χρόνου.
Φρόντισε λοιπόν τότε να είσαι καλά κρυμένος κύριε Αδαμίδη,αν και περί αυτού δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία.Τσάμπα μάγγας είσαι κύριε Αδαμίδη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: