Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ο «Πρέσβης Κατρουλίτσας»

Ομάδα μοντέλο η Κοπεγχάγη έπαιξε όπως η γάτα με το ποντίκι τον κατουρημένο «πρέσβη» και νίκησε χαλαρά 2-0 ενώ μπορούσε κι άλλα,αρκεί οι παίκτες της να ξέρανε και λίγη μπάλα.

Ο «εσώκλειστος της Παιανίας» έβαλε στόπερ τον «αόρατο» Ζιλμπέρτο κι αυτός για να τον εκδικηθεί πήρε κόκκινη κάρτα και την έκανε.

Έτσι για να μάθει ο κοντοπίθαρος να τον βγάζει από τη φυσική του θέση που είναι «θεατής» και να τον κάνει να κουράζεται.

Μια άλλη εκδοχή για τη νέα ήττα είναι ότι οι παίκτες του «πρέσβη» πάσχουν από συχνοουρία και γι αυτό από τον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα θα φοράνε babylino.

Κάτι περισσότερο από εμφανής η απουσία του Δαλούκα και είναι προφανές ότι χωρίς αυτόν ο «πρέσβης» δεν μπορεί να νικήσει ούτε τα «Άσπρα Χώματα» της Ευρώπης.

Βαρυσήμαντη δήλωση Πατέρα ότι στηρίζει τον κοντοΝιόμπλια που σκόρπισε χαρά στο υπόλοιπο πανελλήνιο.Κρατάμε το πρώτο 20λεπτό η δήλωση του ταλαντούχου προπονητή.

Μαγεμένη η Ευρώπη από τον παιχταρά Νίνη και σκέψεις από τη διοίκηση να του επεκτείνει ακόμα πιο ψηλά τη ρήτρα.

Σκόρπισε χαμόγελα στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο ο Πλεσί που δείχνει παίκτης μεγάλης κλάσης και πολύ έξυπνος.Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του προπονητή του που ήταν να δίνει τη μπάλα μόνο σε παίκτες με πράσινες φανέλες.Μάλιστα για να μπορούν να συνεννοούνται λόγω διαφοράς ύψους,από την επόμενη φορά θα υπάρχει ειδικό αναβατόριο.

Τελικά όπως λέω και ξαναλέω : Έχει και ο καναπές τα τυχερά του....

Britzolas
30 Σεπ 10:05 Από Britzolas Σύνδεσμος σχολίου

Σε αντίθεση με κάποιους άμπαλους, εγώ θεωρώ πως ο ΠΟΑ τα πήγε θαυμάσια.
Από τα 5 στο Καμπ Νου έπεσε στα 2 στο ΟΑΚΑ. Αν αυτό δεν είναι βελτίωση τότε ποιο είναι???
Στόχος τώρα είναι να φάει μόνο ένα μπαλάκι από την Καζάν και στο απώτερο μέλλον να καταφέρει, με υπερπροσπάθεια και πολύ τύχη, να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.
Forza Panathinaikos ole ole...

Δεν υπάρχουν σχόλια: