Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΟΜΠΛΙΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.
Τελικά ο «είμαι καλός προπονητής» ή αλλιώς ο «εσώκλειστος της Παιανίας» (διαλέγετε και παίρνετε) είναι κουτοπόνηρο γατόνι.
Προσπάθησε με δάκρυα στα μάτια να την κοπανίσει μετά το «μιλημένο» ματσάκι με τον Εργοτέλη,όμως ο φάδερ αποδείχτηκε μεγαλύτερο (γατόνι).
Σου λέει κάτσε να φας τις απανωτές καρπαζιές και μετά την κάνεις με την ησυχία σου.Δε συμφέρει άλλωστε να «κάψουμε» τον αντικαταστάτη με το καλημέρα...
Στα του οίκου μας τώρα,η ομάδα παίζει πολύ ωραία μπάλα,σίγουρα θέλει ακόμα το χρόνο της, όμως δεν έχει καμία σχέση με πέρσι.
Τα εύσημα στο Λίνεν που «κατάφερε» να μας αφήσει εκτός Ευρώπης κι έτσι υπάρχει ο χρόνος να μονταριστεί μια πολύ δυνατή ομάδα.
Ο Μαρινάκης δεν είναι Κόκκαλης,έχει μεγάλες φιλοδοξίες και θα τις πετύχει.
Εμείς οι γαύροι είμαστε μίζεροι,ως Έλληνες,αλλά μόνο όσο αφορά την ομάδα μας.Αν κάποιος άσχετος κάνει μια γύρα στα γαυροφόρουμ θα νομίσει πως χθες χάσαμε από τον Άρη και είμαστε εμείς που κυνηγάμε στη βαθμολογία.Απίστευτη γκρίνια για το Βαλβέρδε και ειδικά όσο αφορά την επιλογή Φουστέρ,αλλά και του Ουρτάδο που παρεπιπτόντως καλά καλά δεν έχουμε δει τη ακόμα φάτσα του.
Στον αντίποδα οι πανηγυρτζήδες αποθεώνουνε το Μανόλη κι ας τρώει 3άρες στην Ευρώπη. προσπαθώντας να ξορκίσουνε το φάντασμα του βατράχου.
Αυτή βέβαια είναι και η διαφορά μας με τους υπόλοιπους που τόσα χρόνια έχουνε πορωθεί στο τσούκου-τσούκου μπολ και το μισό μηδέν.
Το μόνο σίγουρο για μένα,και θα με θυμηθείτε,είναι ότι κάποιος θα πληρώσει το μάρμαρο.Τώρα ποιος θα είναι δεν ξέρω.Το αεκάκι,ο μπουγάτσας ; θα δείξει.
Εύχομαι φυσικά να είναι ο ζέλος την αγωνιστική που έρχεται.
Πάμε γερά μωρή αρρώστεια

alt

Δεν υπάρχουν σχόλια: