Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Προσοχή ! Νέα λαμόγια στο δίκτυο !!!

Μάτια δεκατέσσερα αγαπητοί φίλοι του στοιχήματος.Γέμισε λαμόγια ο τόπος.Άτομα χωρίς προσωπικότητα με στοιχηματικούς λογαριασμούς που μετράνε κάθε χρόνο πενταψήφιες χασούρες,γίνανε ξαφνικά σούπερ παίκτες και δίνουνε και συμβουλές !!!

Πού πας ρε Καραμήτρο ; Μέχρι χθες ρώταγες τι είναι το ανταλλακτήριο και φέτος βγήκες να κάνεις τον προφεσόρο; Πίσω ρε λαμόγιο που έχεις το θράσος να ζητάς και συνδρομή για να μοιράσεις κουβάδες.

Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει ποιος πραγματικά αξίζει και ποιος είναι φούσκα και κοροίδεύει.

Ευτυχώς στο γκέτο έχουμε τη διορατικότητα να καταλάβουμε ποιοι είναι οι κλικαδόροι και οι σαβούρες και γι αυτό τους στείλαμε από εκεί που ήρθανε.

Το μόνο λάθος ήτανε που δεν παίζαμε κόντρα τον προφέσορα να πάρουμε εμείς την πενταψήφια χασούρα του.Ποτέ δεν είναι αργά όμως.Σε παίζουμε κόντρα από δω και πέρα και πάμε ταμείο ανύπαρκτε !!!

Φυσικά τους χάλασα τη μανέστρα,επειδή τους ξεμπρόστιασα και τους χάλασα τα σχέδια που ήτανε να γίνουνε γνωστοί μέσα από το μεγαλύτερο ελληνικό στοιχηματικό φόρουμ.

Για τη φυλακή είσαστε γατάκια και τις μπαρούφες σας δεν τις τρώει κανένας,εδώ θα είμαι και θα σας κράζω.Με λάθος άτομο τα βάλατε,θα πέσει πολύ γέλιο λέμε.....

alt

Δεν υπάρχουν σχόλια: